LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Банско стана най-добър ски курорт в България за пореден път

ekonovini.bg

14.11.2023

Банско взе своя 11-и ски Оскар, утвърждавайки се като "Най-добър ски курорт в България". Професионалисти от ски индустрията, любители на зимните спортове, туроператори и медии са гласували анонимно през периода между 26 юни и 13 октомври 2023 г. чрез уебсайта на Световните ски награди - WorldSkiAwards.com.

"Кемпински Хотел Гранд Арена Банско" спечели престижната статуетка за най-добър ски хотел в България.

В анонимното гласуване тази година са участвали над 4 милиона души, което го прави не само най-голямото в бранша, но и едно от най-глобалните провеждани до момента.

С този успех Банско се нарежда до австрийския Кицбюел, френския Вал Торенс и американския Диър Вали. Иван Обрейков, маркетинг директор на концесионера Юлен АД, изрази удовлетворението си: "Единадесет поредни награди спомагат за имиджа на града, ски зоната и на България като предпочитано място за луксозно ски преживяване, където качеството на услугата е на високо ниво на доста привлекателни цени".

Цялата статия можете да прочетете тук.

Ваканционни имоти в Банско под наем или за продажба разгледайте тук.

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти