Интервю с Ангел Соколов, отличен за Брокер на месец април

LUXIMMO

15.05.2018

Какъв месец изпратихте в професионален план?

Натоварен месец с доста казуси за решаване.

Към какво се стремите в работата си? Какви са професионалните принципи, които отстоявате?

Стремя се към съвършен сервиз към клиентите си без грешки за да се връщат отново. На първо място за мен, и основен принцип е да съм откровен с клиентите. Повечето го оценяват и не крият удовлетвореността си. Вторият важен принцип е да изясним в самото начало какъв обект е най-правилния за клиента. Оттам нататък успешната съвместна работа е следствие.

Имате ли си любим тип клиенти?

Не деля клиентите на типове, не смятам, че е редно, но е хубаво, когато клиента знае какво иска.

Какви са най-големите предизвикателства на брокерската професия?

С колеги се шегуваме, че отделни истории от минали огледи са подходящи за сцени от филмови сценарии. Може би, едно от големите предизвикателства е да реагираш адекватно на всяка ситуация по време на посещенията на обекти.

Какви качества притежава един добър брокер?

Качества присъщи на всеки успешен бизнесмен, но не би трябвало да изостават чувството за хумор, честният отговор и чувството да знаеш кога не е нужно да говориш.

Каква професионална година очаквате?

Година с още по-доволни клиенти.

Вижте всички оферти с отговорен брокер Ангел Соколов!

Публикуваната статия е превод/ преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с LUXIMMO, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти