LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Интервю с Ирена Милянкова, "Брокер на месец януари"

LUXIMMO

14.02.2018

Как стартира за Вас 2018?

Новата година стартира изключително динамично и успешно. Заедно със своя съпруг и колега Старши консултант "Елитни имоти" Никола Чолаков бяхме изправени пред предизвикателството да съчетаем успешно грижата за недоброто здравословно състояние на своите деца и стриктното изпълнение на професионалните си ангажименти. Благодарение на добрата екипна работа ние постигнахме отлични резултати и по-важното – оставихме доволни много клиенти.

Към какво се стремите в работата си? Какви са професионалните принципи, които отстоявате?

Както споменах, аз и моят съпруг работим съвместно на софийския пазар, като същевременно той е отговорен брокер и за имотите, които предлагаме в южната ни съседка Гърция. Едно от водещите правила, които спазваме, е да отдадем максимално внимание на нашите клиенти, за да останат истински удовлетворени от работа ни и да се върнат отново при нас след време, когато имат нужда. Нашата основна цел е да създадем мрежа от хора, които ще ни препоръчат на свои познати и приятели, които от своя страна ще предадат препоръките си за нас нататък по веригата. С Никола се допълваме идеално и всеки от нас има своята силна страна. Моята се изразява в правилния подбор на имоти според посочените критерии, както и комуникацията с клиентите, докато Никола притежава завидното качество да преговаря и постига най-добрите условия за двете страни. Това негово умение той придобива от опита си в тази сфера , натрупан през дългите години работа в Гърция и определено неговият подход го отличава от всички останали консултанти на елитни имоти.

Имате ли си любим тип клиенти?

Конкретните - тези, които знаят какво и къде търсят. Тези, които имат концепция и изградена стратегия. Разбира се, на останалите помагаме да постигнат именно това, за да пристъпим към следващия етап от процеса.

Какви са най-големите предизвикателства на брокерската професия?

Както всяка професия, така и брокерската крие своите тънкости и специфики. Процесът е дълъг и изпълнен с множество предизвикателства от различен характер. Определено една от основните стъпки за отлично свършената работа докрай е да усетиш клиента от първата среща – неговата нагласа, възприятие, намерение и цел. Способността да „разкриеш“ човека срещу себе си се изгражда с времето и действително от това зависи голяма част от развитието на следващите етапи в процеса.

Какви качества притежава един добър брокер?

За да бъде човек успешен в работата си, на първо място той трябва да я обича и върши с желание. Подплатена с дисциплина, постоянство и много труд, комбинацията следва да бъде успешна. В брокерската професия преди всичко човек трябва да умее да разбира своите клиенти, техните нужди и потребности. Насочвайки ги в правилната посока, да съумява да ги подкрепя и да им вдъхва доверие в това толкова важно за всеки един от нас събитие, а именно закупуването на нов дом.

Каква 2018-та година очаквате?

Вярвам, че новата година ще ни предостави много възможности, доволни клиенти и успешно реализирани сделки.

Вижте всички оферти с отговорен брокер Ирена Милянкова!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти