LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

5 от най-забележителните домове по света

Economic.bg

08.05.2015

Интернет порталът “Architectural Digest” избира тези невероятни имоти, пуснати в продажба по света.

Сан Клементе, Калифорния

„La Casa Pacifica” датира от 1927г. и е имение с гледка към океана, закупено през 1969 от президента Ричард Никсън. Къщата разполага с 5 спални, 6 бани, басейн, вила за гости и тенис корт. Цената е 75 млн. долара.

Санта Фе, Ню Мексико

Резиденцията разполага с „фон” от върхове на планини, като напълно се възползва от това с огромните си прозорци от пода до тавана и безбройните си площи за забавления на двора. Свежите линии и лъскавите покрития разграничават минималистичния интериор. Къщата разполага с 3 спални, 4 бани, басейн и огромен двор. Цената е 3.9 млн. долара.

Салон дьо Прованс, Франция

Датираща от 15-и век, реновираната къща разкрива чара на френската провинция – екстериор от охра със сини щори. Вътре фреските на тавана, стените с мазилка „марморино” и „рустик” паркетите създават повече от уютна обстановка. Къщата разполага с 3 спални, 3 бани, отделни къщи за гости и персонал и градина с емблематични елементи. Цената е 4.5 млн. долара.

Рим, Италия

“Villa Grazioli”е постройка с преобладаващ стил на елегантност от старовремието. Къщата е феодално имение, построено през 1580 г. с цел да бъде дом на Кардинал Антонио Карафа. През 1998 г. имението е превърнато в бутиков хотел. Зад симетричните и грациозни линии на фасадата се крие серия от сводести стаи, пълни с многобройни детайли. Имението разполага с 13 спални, 6 бани, двор, наподобяващ парк и тавани, изрисувани с фрески от Бароковата епоха. Цената е 17.5 млн. долара.

Далас, САЩ

Тази резиденция датира от 2009 г. и е построена близо до градчето White Rock Creek. Къщата разполага с плъзгащи прозорци, разкриващи страхотни гледки от заобикалящите гори. Стъклен коридор свързва двете й части. В допълнение на това има и тераса на покрива, инфинити басейн, декоративно езерце, джакузи, 5 спални и 8 бани. Цената е 9 млн. долара.

Разгледайте луксозни имоти, които продаваме в Италия

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти