LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

ЛУКС ИМОТИ завърши успешно представянето си на изложението BalPEX (20 Май 2007 г.)

ЛУКС ИМОТИ завърши успешно представянето си на най-голямото изложение за недвижими имоти в България BalPEX. Изложението се проведе в общо 3 дни на територията на Интер Експо Център в гр. София. В рамките на това събитие взеха участие водещите фирми работещи в областта на недвижимостите и по-специално агенции за недвижими имоти, строително-предприемачески компании, консултантски фирми, както и много банки специализирани в кредитиране на жилищни и бизнес имоти.

ЛУКС ИМОТИ беше представена със свой уникален щанд, стилно решен и в крак с последните тенденции за технологично осигуряване. На щанда на компанията бяха представени всички наши топ оферти за имоти ново строителство, както и множество завършени луксозни имоти на територията на цяла България. На нашия щанд многобройните ни партньори и потенциални клиенти имаха възможност да се срещнат с директорите на компанията, водещи мениджъри и агент-консултанти. Представители на всички наши офиси в страната присъстваха на BalPEX.

На изложението за първи път беше представен нашият нов уникален проект "Меркюр" - луксозни жилища и офиси в бъдещата най-престижна сграда в София на бул. Черни Връх. Сградата притежава свой неподправен стил, решена е в духа на последните тенденции в модерното строителство и притежава значителен брой екстри като заведения, магазини, басейни, спортен и спа център и много други.

С радост отчетохме голям интерес към продуктите и услугите на ЛУКС ИМОТИ, като

множество резервации и продажби на имоти бяха осъществени на самото изложение. Запознахме се и с нови потенциални партньори от страната и чужбина, с които ще работим в бъдеще и ще предоставим множество нови престижни обекти на нашите клиенти.

Изложението BalPEX завърши успешно, а представянето ни още веднъж затвърди лидерската позиция и добрия имидж на компанията сред клиенти и партньори.

ЛУКС ИМОТИ на изложението BalPEX

Настоящата статия е авторска и правата върху нейното разпространение принадлежат на нейния автор. Всички снимки, текстове, видео клипове, графични материали и банери в тази статия са собственост на автора и са защитени по закона за авторското право на Република България. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с автора, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти