LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

RUHouse е сред най-атрактивните оферти на пазара в момента

LUXIMMO

07.11.2017

Южната част на София е на път да се сдобие с още една емблематична сграда. RUHouse е новият луксозен жилищен проект, който предлага качествен живот на изключително атрактивни цени и съвсем очаквано се радва на голям интерес.

Модерната сграда ще разполага с 94 разнообразни по вид и квадратура апартаменти, включително 13 партерни мезонета - тип къщи със собствена градина. Строителството вече стартира, а цялостната реализация на проекта се очаква да приключи в края на 2019 година. Всеки имот ще се предава на собственика завършен „до ключ”.

RUHouse e удобно разположен в кв. Витоша. Близостта до планината осигурява чист въздух и впечатляващи панорамни гледки. Част от екстрите, които ще откриете в комплекса са 24-часово видео наблюдение, магазини, СПА център, луксозни общи части и много други.

Безспорно една от най-горещите оферти на пазара в момента се отличава със съвременна архитектурна визия и отлични разпределения, предоставящи функционалност и рационално усвояване на пространствата.

Проектът се предлага от LUXIMMO и е поверен на топ брокера Михаела Донковска. За да имате шанса да се възползвате от тази невероятна възможност за инвестиция, свържете се с нас!

Открийте новия ексклузивен жилищен комплекс RUHouse!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти