LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

„Темата на NOVA”: Дом на всяка цена

Nova.bg

12.06.2023

Невена Стоянова, управляващ директор на LUXIMMO и Даниела Велчева, консултант от офис "Вишнева" коментират тенденциите на пазара на недвижими имоти пред NOVA TV.

Девет от всеки десет българи имат собствен дом, отчитат брокери. Само за година у нас са сключени близо четвърт милион сделки за покупко-продажба на имоти. Все повече наши сънародници инвестират в жилища и в чужбина.

Черноморието и зимните ни курорти вече не са единствената цел за търсачите на ваканционни домове. За последните десет години 10 000 българи са закупили и имоти в Гърция. През последните две години българинът насочва вниманието си и към Дубай. Там пазарът се оказва най-гъвкавият и отворен към капиталите от цял свят и позволява лесно да се придобие имущество.

Накъде ще тръгнат цените на имотите у нас и какво ще се случи с българските градове в следващите години - вижте във видеото!

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти