LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Софийски квартал е в топ 10 на най-яките в Европа

Business Insider

30.01.2017

България отдавна вече не е непознато място за туристите, за което все повече допринасят и редовните полети на нискотарифните самолетни компании. Наскоро в своя статия Vogue сложи страната ни сред една от препоръчваните туристически дестинации. Сега във фокуса на вниманието е столицата, след като блогъри-пътешественици подредиха в класация най-яките европейски квартали за статия в Business Insider.

Софийският район "Средец" е вписан на девета позиция в класацията на "най-яките квартали". Критериите за подбора на места са култура, креативност и ценности, като се сравняват и индикаторите за креативни индустрии и трендове, съотнесени към броя на жителите на квартала. Една от причините за включването на района в топ 10 е струпването на много сгради от културно значение на едно място - Националната художествена галерия, Природонаучния музей, Народния театър и Софийския университет.

Луксозни имоти за продажба и под наем в София

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти