LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Търсят място за нов парк в София по инициативата "София - зелена столица"

Вестник "Стандарт"

15.11.2016

Място за нов парк в столицата търси фондация "Група Град". До 20 ноември терен, годен за залесяване, може да предложи всеки софиянец, шеф на фирма и дори кмет на община. Важно условие е парцелът да е предназначен за озеленяване според предвижданията на общия устройствен план на града и да е част от зелените територии, свързващи центъра на града с околните планински масиви - така наречените "зелени клинове" на София.

Ангажиментът на фондацията е да залеси терена като дарителски проект за изграждане на нов, демонстрационен парк, който ще бъде предоставен на Столична община в полза на гражданите. Създаването му е част от инициативата "София - зелена столица", която започна през есента на 2015 г.

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти