LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Заповядайте в новия офис на ЛУКС ИМОТИ в София!

LUXIMMO

31.03.2016

Заповядайте в новия офис на ЛУКС ИМОТИ!

Той е разположен на изключително комуникативно място в сърцето на София, на ул. „Кузман Шапкарев” 1. Офисът се помещава в аристократична сграда, намираща се на метри от Народния театър „Иван Вазов” и историческия център на столицата.

Новият ни офис е на разположение на всички, които купуват, продават, отдават или наемат елитни имоти от висок клас в страна и чужбина.

Заедно с Централния ни офис в Лозенец и нашите офиси на бул. България, бул. Витоша и ул. Цар Асен, разширяваме своето покритие в най-престижния столичен квартал на столицата, за да можем да бъдем на разположение на нашите клиенти.

Офисът ни ще ви очарова с приветливата си обстановка, а нашите опитни консултанти са изцяло на Ваше разположение за организирането на огледи и покупко-продажби и наем на жилищни и търговски имоти от най-висок клас.

Вижте нашите обяви в София

За изминалите повече от 10 години ЛУКС ИМОТИ се утвърди като безспорен лидер на пазара на луксозните жилищни и ваканционни имоти в България и чужбина, предлагайки на клиентите си обслужване от най-висок клас. Не спираме да се развиваме и постоянно инвестираме в нови технологии, обучения и квалификации, осигуряваме най-добрите елитни оферти на пазара! Не се колебайте, обадете се и организирайте среща още днес на тел. 02/425 68 57

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти