LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Хороскоп на дома: Най-добрите цветове според вашата зодия

ApartmentTherapy.com

03.02.2017

През 2017-а година, цветовете сякаш стават по-наситени и богати, измествайки меките и пастелни тонове на 2016 година, придавайки леко мрачен, но също така изискан привкус на интериора. В комбинация с плюшени материи като кадифето например, тези нюанси ни докосват и обгръщат. Ако искате да се гмурнете в тази нова тенденция, но не сте сигурни как да я накарате да заработи за вас, нека звездите ви водят. По-долу ще откриете най-добрите цветове за всяка зодия.

Овен

Този огнен и страстен знак често се асоциира с червено. За да усетите привкуса на 2017-а, потърсете цветови вариации наподобяващи скъпоценни камъни; като например огнено червено и рубин. Комбинацията от прясно боядисана в червено стена и величествени портрети на кучета, като тези на снимката по-горе от My Domaine.

Телец

Този добре стъпил на земята знак е пълен със земна енергия, която му носи естествени зелени вибрации. За да задълбочите оттенъка, обърнете всичко към изумрудения цвят: от кадифената завивка на леглото до великолепните дивани. Мечтаното покривало за легло по-горе е заснето от Jonas Ingerstedt и е открито чрез sfgirlbybay.

Близнаци

Представителите на тази зодия често ги свързват и с жълтия, и със зеления цвят. Отлично приспособими и общителни, Близнаците трябва да изберат комбинация от двете като подбират нюанси, вдъхновени от лимонено жълтото. Добавете допълнителен цвят за контраст като хвърлената възглавница например, или последвайте примера на Бил и Ричард Bill and Richard's и го сложете върху стени, дивани, завеси и килими. Колкото повече - толкова повече, хора!

Рак

Този дълбок, интуитивен и сантиментален звезден знак определено харесва блестящите, ярки цветове. Обърнете внимание на нюансите, вдъхновени от аметиста, както и на дълбоко лилавите стени от интериора на Elle Decoration.

Лъв

Този сияен, слънчев знак заслужава да се потопи в златен интериор. Нито една обител на Лъва не е завършен, ако в нея не присъства кехлибарения диван, като плюшения от снимката по-горе направена от Studio Ko.

Дева

Наситено синьото в комбинация със зелено е перфектният баланс между земната енергия на Девата и спокойният й характер. Марката Anthropologie се фокусира върху идеалният цвят за тази зодия в картинката на спалнята горе.

Везни

Този знак е пълен със свежа енергия и на него отлично му подхожда нефритени зелените интериори, като тези заснети от Джони Милър за Martha Stewart.

Скорпион

Страстни, крайни и изключително променливи като характер, на Скорпионите и силните им чувства подхожда рубинено червена стая, като тази от снимката на фотографа Адриан Бриско за Ideal Home.

Стрелец

Също както при Рака, наситените цветове на скъпоценните камъни са в синхрон с енергичната, оптимистична и свободолюбива натура на Стрелеца. Плюшеният оттенък, демонстриран от Domino по-горе, също носи кралска атмосфера.

Козирог

Мастилено синият сапфирен интериор, като в стаята от снимката направена от Деби Трелоар и представена в Decor8, пасват напълно на стабилния и надежден характер на Козирога. Поемането на рискове не е любимото ви нещо, така че улеснете се с някои дълбоки сини акценти.

Водолей

Тази година, Водолеите трябва да влязат в открито море в дълбокия, наситен цвят на синьото. Специфичното синьо на Farrow & Ball, показано в хола по-горе, е дълбоко и земно синьо, съвпадащо с интелектуалната и алтруистичен натура на Водолея.

Риби

Цветове тип скъпоценни камъни оцветени в синьозелено пасват на дълбоките емоционални води, в които този зодиакален знак плува. Възприемчиви и чувствителни, Рибите заслужават да живеят в дом, който предава как се чувстват те. Интериорът по-горе е бил заснет от Р. Брад Нипщайн и подчертан от Desire to Inspire.

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти