РАЗПРОДАДЕН

Луксозен тристаен апартамент в кв. Лозенец

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. ЛОЗЕНЕЦ / РЕЗИДЕНЦИЯ ЛОЗЕНЕЦ На картата
Цена  
  280 000
Тип:
Апартамент, Тристаен апартамент

Обща площ:
172 м² (чиста площ: 157 м² плюс общи части: 15 м²)

Етаж:
2/6

Спални:
2

Референтен номер:
Sfa 433
Инфо пакет

Състояние
отлично

Отопление
Климатици / ТЕЦ

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Тип строителство
Тухла

Разстояния
8 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Sofia (SOF): 8 км
Гледки от имота
  • Гледка към вътрешен двор
Строителство
  • Тухла
Отопление
  • Климатици
  • ТЕЦ

Предлагаме за продажба уникален новопостроен имот (2007 година) с пълно и елегантно обзавеждане и необходимо оборудване в комуникативния квартал Лозенец, чиято топ локация се допълва от близостта до планината. Тристайният апартамент се намира на втори етаж в 6-етажна сграда, построена в близост до бул. "Джеймс Баучер" и резиденция Лозенец.

Новото жилище е с обща площ от 172 кв.м., от които чистата площ е 157 кв.м. Описваният апартамент е с изложение юг / изток. Площта се разпределя между хол с кухненски бокс, две спални, баня, тоалетна и два балкона с гледка към вътрешния двор и околните имоти. Подовите настилки са с теракот и ламинат. Отоплението е чрез ТЕЦ и климатици. Апартаментът е снабден с телефон, кабелна телевизия, СОТ и интернет. Крайната цена на имота включва мазе от 5 кв.м. Сградата е снабдена с портиер и асансьор.

Квартал Лозенец е предпочитан за живеене поради централната си локация, лесен достъп до основни институции и удобства, както и близостта до разнообразие от паркове и места за отдих, детски площадки, супермаркети, ресторанти, аптеки, места за отдих и развлечение. Районът е един от най-престижните в София, като успява да съчетае усещане за природа и отлично развита инфраструктура.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед. Вижте подробна информация за организация на огледи на имоти тук.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др. Пълен списък с услугите ни можете да видите тук .

Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Доходност

Предлагаме ви примерно изчисление на дохода, който този имот има потенциал да генерира:

Начална инвестиция:
Покупна цена: 269 500 €
Допълнителни разходи при покупка (нотариални такси, комисионна): 15 876 €
Обща покупна цена с включени разходи (ориентировъчна): 285 376 €

Доходност:
Потенциален месечен наем: 1 500 €
Годишен доход от наем: 18 000 €
Прогнозна годишна доходност: 6,3%

Изчисленията са ориентировъчни и са направени при пазарните условия към 02/2015 г.

В гореспоменатите изчисления не са взети предвид следните допълнителни разходи, както и потенциални изменения на цените:
• Годишнен данък за имота;
• Данък печалба от отдаване под наем и други разходи за сметка на собственика;
• Потенциалното нарастване на стойността на имота във времето;
• Потенциалното нарастване на наемната цена, която може да бъде постигната в бъдеще.

Изчисленията са направени при допускането, че покупката се финансира със собствени средства. Ако се ползва банково финансиране, важно е да се изчисли как месечната вноска по кредита се съотнася към месечната наемна цена. Свържете се с нас за по-подробна информация и консултация за жилищните кредити.

Забележка: Представената информация е с изцяло информативен характер и не следва да се счита за препоръка за покупка на имота. Посочените по-горе калкулации са ориентировъчни, не представляват оферта за инвестиция и BULGARIAN PROPERTIES не носи отговорност за тяхната точност, както и за решения, взети на база на тези изчисления.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти