LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
ПЪРВА
ЛИНИЯ
акт 16

Хитов комплекс с Акт 16. Плаж Каваците. Последни апартаменти на приятни цени при 100% ПЛАЩАНЕ (с вкл. 20% ДДС)!

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ БУРГАС / БЛИЗО ДО ГР. СОЗОПОЛ / ПЛАЖ КАВАЦИ   На картата
Цени   ЦЕНОВА ЛИСТА
50 000 – 92 000
1 099 €/м² – 1 699 €/м²
Тип:
Апартаменти (различни типове), Едностайни апартаменти, Двустайни апартаменти, Тристайни апартаменти

Площи:
32.65 м² — 83.69 м² Арх. планове

Етажност:
5

Стаи:
3

Спални:
2

Бани:
1

Асансьор:
да

Паркоместа на открито:
1

Референтен номер:
LXH-66327
Инфо пакет

Състояние
до ключ (с настилки и боядисан)

Отопление
Климатици

Обзавеждане
Обзаведен/необзаведен

Тип строителство
Стоманобетонна конструкция / Тухла

Разстояния
50 м 40 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 50 м
  • Летище Burgas (BOJ): 40 км
Гледки от имота
  • Гледка към басейн
  • Гледка към вътрешен двор
  • Гледка към морето
  • Гледка към морски залив
Строителство
  • Стоманобетонна конструкция
  • Тухла
Отопление
  • Климатици

Цените в ценовата листа на последните имоти в продажба са при 100% ПЛАЩАНЕ (с вкл. 20% ДДС).

ПОСЛЕДНИ АПАРТАМЕНТИ В ЕЛЕГАНТЕН КОМПЛЕКС НОВО СТРОИТЕЛСТВО С АКТ 16, НА ПЪРВА ЛИНИЯ НА ПЛАЖА КАВАЦИТЕ В БЛИЗОСТ ДО СОЗОПОЛ.

Комплексът, който представяме, се откроява със стилна средиземноморска архитектура сред заобикалящата недокосната природа на Странджа планина и морска панорама на най-популярния плаж в Созопол. Комплексът предоставя множество удобства на територията: рецепция, паркинг, охрана и поддръжка, инфинити басейн, зони за релакс и красива градина с ландшафтен дизайн.

Луксозният комплекс се състои от от две части и 6 корпуса с обща разгърната площ над 10 000 кв.м. Изпълнен е с висок клас енергоефективност, с топло- и хидроизолационни строителни системи. Апартаментите за продажба са студиа, двустайни и тристайни апартаменти с благоприятно изложение и функционално разпределение на светлите помещения. Имотите се предлагат с качествено завършване „до ключ“: стени и тавани – шпакловка и латекс, вътрешни ВиК и Ел. инсталации, подове в коридори, кухни и балкони – теракот, под дневни и спални – ламиниран паркет, мокри помещения: стени – фаянс, напълно оборудвани с мивки, батерии, санитария и душове.

Всички цени са с включен ДДС и право на ползване на данъчен кредит, ако имотът бъде закупен с инвестиционна цел от регистрирана по ДДС българска компания. За повече подробности, моля свържете се с нас!

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Видео

Арх. планове

Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 1.71 MB)

 Изтегли план  1

Цени

Ценова листа за свободните имоти
(Таблица)

ЦЕНОВА ЛИСТА

 

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти

Арх. планове

Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 1.71 MB)

 Изтегли план  1