LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Ексклузивна
агенция
SKI-IN
SKI-OUT

Разработен хотел в ски курорт в Швейцарските Алпи

ШВЕЙЦАРИЯ / ОБЛАСТ VALAIS / БЛИЗО ДО   На картата
Тип:
Хотел

Обща площ:
2683 м²

Етаж:
5

Стаи:
41

Асансьор:
да

Паркоместа на открито:
20

Паркоместа на закрито:
4

Референтен номер:
Swz-103341
Инфо пакет

Отопление
Локално парно

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Тип строителство
Стоманобетонна конструкция / Тухла

Климатик
Няма климатизация

Разстояния
200 м

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Планински лифт: 200 м
Гледки от имота
  • Гледка към града
  • Гледка към планината
Строителство
  • Стоманобетонна конструкция
  • Тухла
Отопление
  • Локално парно

В качеството си на ексклузивен агент предлагаме за продажба този напълно обзаведен, оборудван и разработен хотел, разположен в красив ски курорт на Швейцарските Алпи, в близост до световноизвестния зимен център Crans-Montana. Местоположението е безупречно — на 1500 м. надморска височина, в самия център на курортното селище, в близост до всички локални атракции, и само на около 200 метра от кабинковия лифт!

Хотелът е в типичен алпийски стил и е построен през 1972 г. Напълно реновиран е през 2000 г. От тогава до днес се експлоатира с регулярни подобрения и освежавания през няколко години. Категоризиран е с 3 звезди. Разполага с 41 хотелски стаи, от които 38 двойни стаи (8 от тях с двуетажни легла), 2 единични стаи и 1 апартамент. Всички стаи са със собствена баня и тоалетна. Капацитетът на хотела е за около 90 туристи. Допълнително са налични и 6 стаи за персонал.

Хотелът разполага с рецепция, лоби бар с 26 места и ресторант със 106 места на закрито, както и с места към ресторанта на външна тераса. Ресторантът работи за закуска и вечеря. В близост до хотела е разположен голям спа център с топли басейни и различни процедури, който е публично достъпен и може да се използва от гостите на хотела срещу заплащане.

На разположение на гостите са 20 паркоместа на открито, намиращи се непосредствено до хотела, както и 4 закрити паркоместа в обществения подземен паркинг на курортното градче.

Хотелът е на 5 надземни етажа и един подземен етаж. Общата разгъната застроена площ е 2683 кв.м, от които 2203 кв.м са надземни и 480 кв.м са на подземния етаж.

В момента хотелът е напълно опериращ и работи през зимния и летния сезон, като затваря само за кратко между сезоните. През повечето години хотелът генерира печалба. През последните 2 сезона, предвид Covid ситуацията хотелът е успявал да покрие напълно разходите си.

Хотелът разполага с персонал и управител и се предлага за продажба в състоянието, в което се вижда на снимките — заедно с целия екип, който след договорка е готов да остане да работи и след смяната на собственика. Цялото оборудване, обзавеждане, лицензи и категоризация са включени в цената.

Разполагаме с още снимки, видео, архитектурни планове и информация за хотела, които можем да предоставим на сериозен потенциален купувач при поискване.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти