Nove Homes - нов комплекс в Красно село - 14 сгради с апартаменти и офиси

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. КРАСНО СЕЛО / ДО ПАЗАР "КРАСНО СЕЛО"   На картата
Цени   ЦЕНОВА ЛИСТА
61 973 58 650 – 483 841
950 €/м² – 1 550 €/м²

Без комисиона от купувача

Тип:
Апартаменти (различни типове), Двустайни апартаменти, Тристайни апартаменти, Четиристайни апартаменти, Офиси, Гаражи и паркоместа,

Площи:
69 м² — 312.16 м² Арх. планове

Квадратура на сградите/комплекса
94000 м²

Референтен номер:
sof-69203
Инфо пакет

Състояние
БДС (на шпакловка и замазка)

Отопление
ТЕЦ

Обзавеждане
Необзаведен

Тип строителство
Стоманобетонна конструкция / Тухла

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти
Гледки от имота
 • Гледка към града
 • Гледка към планината
Строителство
 • Стоманобетонна конструкция
 • Тухла
Отопление
 • ТЕЦ

Представяме нов мащабен проект - Nove Homes (Нове Хоумс) - затворен комплекс ново строителство в кв. „Красно село“, включващ 14 жилищни сгради с безупречно местоположение – до новата метростанция, на около 10 минути от центъра на София, с бърз достъп до Южен парк и Южната тангента на Околoвръстен път.

Предлагаме за продажба всички имоти в Nove Homes на базата на "Оферта директно от инвеститор", тоест БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА!

За местоположението
Новият жилищен комплекс Nove Homes е разположен в кв. „Красно село“ до кварталите „Лагера“ и „Славия“, в югозападната част на София.
"Красно село" е стар столичен квартал, с оформена инфраструктура и всякакви удобства, включително училища, детски градини, супермаркети, ресторанти, а съвсем скоро и функционираща метростанция!

Наблизо до комплекса се намират:

 • главният булевард „Цар Борис III”, бул. „Житница“ и ул. „Гоце Делчев“;
 • новата спирка на метрото „Красно село“;
 • спирки на градски транспорт, реновирани пешеходни маршрути и велоалеи;
 • пазар „Красно село“, Billa, Fantastico, заведения и др.;
 • стадион и парк „Славия“;
 • фитнес клуб, зимна пързалка „Славия“, конна база „Хан Аспарух“.

Комплексът ще бъде изграден върху площ от 27 дка, зад поредица сгради, намиращи се на локалното платно на булеварда, което го превръща в тиха и спокойна жилищна зона, с добре развита пътна и обществена инфраструктура, с паркови пространства и изглед към Витоша.

За комплекса
Амбициозните параметри на комплекса включват 556 апартамента в 14 жилищни сгради, с обща надземна разгъната застроена площ малко над 58 000 кв.м., намиращи се на оградена територия от общо 27 644 кв.м. в богата паркова среда.

14-те сгради на комплекса включват:

 • 556 апартамента;
 • 2 офиса;
 • 7 магазина;
 • 1 ресторант;
 • 674 мазета.
 • 38 гаражи, 699 паркоместа и 642 велопаркоместа и складове, расположени в подземния паркинг на 2 нива на площ около 40 000 кв.м.

Към подземните нива с местата за паркиране има 2 входа - от локалното платно на бул. „Цар Борис III” от юг и от ул. „Хайдушка поляна“ от север.

Повечето сгради са 8-етажни, най-високите сгради са две - с 16 и 12 етажа, най-ниската сграда е с 5 етажа.
14 високотехнологични асансьора обслужват етажите на сградите.

Комплексът ще е с контролиран достъп – ще има 2 входа с охрана.

Около сградите са проектирани обширни паркови пространства с богато ландшафтно озеленяване, с детски площадки, сух фонтан, пейки и беседки, както и вътрешни пешеходни алеи, осветени от около 220 лампи.

Проектът предвижда изграждане на две детски площадки. Едната от тях е основна и се намира в северната централна част на комплекса. Състои се от две ясно обособени подзони за игра - за деца от 0 до 3 и от 3 до 12 години.

Втората площадка е в така наречената „лесо-зона“ и е за деца на възраст от 3 до 12 години.

Посредством всичките удобства проектът цели да постигне модерна среда за обитаване с паркова част, където жителите на комплекса да намерят уют и спокойствие в условията на градска среда.

Апартаментите
Различни типове апартаменти се предлагат за продажба - двустайни апартаменти, тристайни апартаменти, четиристайни апартаменти и ателиета.

Апартaментите ще се предават в степен на завършеност по БДС:

 • подово покритие - циментова замазка;
 • стени и тавани - гипсова мазилка Baumit;
 • входна блиндирана врата Solid, с индивидуален дизайн;
 • предвидено място за поставяне на климатик;
 • монтиран видеодомофон със звънец и бутон за управление на електрическата брава на входната врата на сградата.

Има възможност за довършителни работи до степен на завършеност „до ключ“, по цялостен интериорен проект съобразен с желанията и бюджета на купувача.

За всяко от жилищата е предвидено складово помещение в самото жилище и/или извън него – в подземните етажи на сградата.

Предлагат се 4 начина за разсрочено плащане, които могат да се видят в раздела „План на плащане“, като условията и цените в началото на строителството са изключително изгодни.
Цените на квадратен метър варират от 950 €/м² до 1 550 €/м² според избрания план на плащане.

Строителството
Строителството на сградите е започнато и се планира да бъде завършено с Акт 16 най-късно през октомври 2022 г.
Строителни материали и технологии от най-висок клас са заложени при изграждането на всичките 14 сгради.

Kонструкцията на сградите е монолитна, смесена стоманобетонова. Използват се тухли Wienerberger Porotherm, алуминиева дограма Schueco с двоен стъклопакет с външно специално енергийно стъкло, окачена вентилируема фасадна система, тополоизолация, хидроизолация, които осигуряват продължителност на експлоатация и ниски разходи за поддръжка.

Общите части са решени съгласно индивидуален интериорен проект, съобразен с облика и стила на комплекса. Високотехнологични асансьори Schindler (или еквивалент), пригодени и за хора с увреждания, обслужват етажите на сградите.

За подробно техническо описание вижте „Технически характеристики“.

Строително-предприемаческа компания
Инвестицията в проекта е на строително-предприемаческа компания, част от водещ български бизнес холдинг, който притежава и управлява впечатляващо портфолио от множество успешни предприятия в различни отрасли на родната икономика.

Местоположение

Арх. планове

Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 30.58 MB)

 Изтегли план  1

Цени

Ценова листа за свободните апартаменти
(Таблица)

ЦЕНОВА ЛИСТА

`

Технически характеристики

Конструкция
Kонструкцията на сградите в комплекса е монолитна, смесена стоманобетонова конструкция. Външните и вътрешните преградни неносещи стени се изграждат от тухлена зидария с тухли Wienerberger Porotherm.

Фасади
Фасадите на сградите са решени с окачена вентилируема фасадна система с облицовка от клинкерни плочи, врачански варовик, зидария от клинкерни тухли тип brick и топлоизолация от каменна вата. Окачените вентилируеми фасади се отличават с високо техническо качество, като разделянето на топлоизолация и защита от атмосферни влияния осигурява фасада с голяма надеждност по отношение на продължителността на експлоатация и ниските разходи за поддръжка.

Покриви
Тринадесет от сградите са решени с плосък покрив, а една от тях - със скатен (шедов) покрив с остъкляване. Предвижда се изпълнение на покривен изолационен пакет от пароизолация, топлоизолация и хидроизолация.

Дограма
Дограмата е алуминиева, с прекъснат термомост, на фирма Schueco, остъклена с двоен стъклопакет с външно специално енергийно стъкло, като цвета на профила е съобразен с визията на фасадата, а оста на отваряемост с функционалното предназначение на изградените помещения.

Асансьори
Всички жилищни входове са оборудвани с високотехнологични електрически асансьори на водещата марка Schindler (или еквивалент) без машинно помещение, с оптимална скорост на движение съобразена с етажността на съответната сграда. Размерите на кабината на всеки асансьор са в съответствие с изискванията за достъпна среда, включително за хората с увреждания.

Входно фоайе и стълбища
Общите пространства са решени съгласно индивидуален интериорен проект, съобразен с облика и стила на комплекса.

Апартаменти
Степен на завършеност на помещенията в апартаментите:
Стени и тавани - гипсова мазилка Baumit;
Подово покритие - циментова замазка;
Входна блиндирана врата с индивидуален дизайн на марката Solid;
За всяко от жилищата е предвидено складово помещение в самото жилище и/или извън него – в подземните етажи на сградата.

Отоплителна инсталация
За всяка сграда са разработени отделни централни отоплителни инсталации с топлоносител вода от ТЕЦ. Разпределителните тръбни мрежи са от усилени полипропиленови тръби, топлоизолирани, монтирани по таваните на сутерена. Вертикалните щрангове захранват колекторни табла с топломери, в коридорите на етажите. От тях с топлоизолирани, полиетиленови тръби в пода ще се захранват разпределителните табла в апартаментите. Хоризонталната разводка от таблата до отоплителните тела е с полиетиленови тръби с алуминиева вложка Ф16/2, положени в гофриран шлаух в подовата замазка.

Климатизация
Във всеки апартамент е предвидено място за поставяне на външно климатично тяло за мулти сплит системата.

ВиК инсталация
Инсталацията за студена, топла и циркулационна вода за вертикалната и разпределителна мрежа е от полипропиленови Stabi тръби. Инсталацията за топла вода положена в стените на санитарните помещения е от полипропиленови тръби PN20, а тази за студена вода от полипропиленови тръби PN16. Канализационната инсталация в санитарните помещения е от PР Master 3 безшумни канализационни тръби и фитинги произведени от Пайплайф Австрия. Безшумната канализационна система на MASTER 3 е представена от тръби с оптимално изградена трислойна структура от полипропилен(PP), която изпълнява всички изисквания на стандартите за комфортна и тиха среда при модерните жилищни.

Силова инсталация
Осветителната инсталация се изпълнява с кабел тип ПВВМ 3х1,5мм2, скрит под мазилката. Предвидени са контакти за общо ползване, които се захранват с кабел ПВВМ 3х2,5мм2, а по тези за по-големите консуматори с кабел ПВВМ 3х4мм2.

Структурна кабелна система
Окабеляването на компютърната мрежа се осъществява радиално от сградния телекомуникационен шкаф до всяка апартаментна слаботокова кутия с по 1бр. оптичен кабел и с 1 бр. FTP cat.6a. В апартаментите телефонната и компютърна инсталация се изпълнява с 2 бр. FTP cat.6a кабел завършващ с конектори RJ45 cat.6a, изтеглен в гофрирани тръби Ø16мм скрити под мазилката.

Звънчево-домофонна инсталация
Предвидена е домофонна инсталация за жилищната част на сградите.
Във всеки апартамент се монтира видеодомофон комбиниран със звънец и бутон за управление на електрическата брава на входната врата на сградата.

Достъпна среда
Сградите в комплекса са разработени в съответствие с изискването на чл.169, ал.4 ЗУТ и Наредба № 4 от 1 юли 2009 г. за проектиране, изпълнение и поддържане на строежите в съответствие с изискванията за достъпна среда за населението, включително за хората с увреждания. Елементите за достъпна среда от двора са свързани с елементите за достъпна среда в сградата за всички нива. Вертикалната комуникация в сградата и подземния паркинг се осъществява посредством асансьори. Нивелацията на площадката, достъпът до улиците, подходите и входовете към сградата са решени по начин, който осигурява достъпни маршрути за хора с увреждания, без да възникне нужда от допълнителни съоръжения или оборудване (стълби, рампи, подвижни платформи и др.)

Квартал

В непосредствена близост до комплекса се намират множество спортни центрове и съоръжения, сред които стадион Славия, фитнес клуб „Славия – Спортес“, Зимна пързалка „Славия“, както и Конна база „Хан Аспарух“.

На пешеходно разстояние се намира и парк „Славия“, подходящ за разходки и дейности на открито.

В непосредствена близост до входа на комплекса е магазин Billa, а на близко пешеходно разстояние се намират пазар Красно село, магазин Fantastico и множество други търговски обекти, сладкарница и кафенета.

На метри от комплекса се намират спирки на автобуси №73, №83, №102, №63 и №260, трамваи №4 и №5, както и новостроящата се метростанция „Красно село“.

План на плащане

Инвеститорът предлага изключително гъвкави схеми за разплащане, включително и вариант с вноска от цели 90% при завършване на комплекс с Акт 16! При по-голямо авансово плащане, се предлагат сериозни отстъпки от цените, които могат да достигнат до невероятната цена на м² от 950€!

Вижте примерни схеми за плащане, според желанията и възможностите на купувача:

Вариант 1 (СТАНДАРТЕН ПЛАН)

 • 50% авансово плащане – при подписване на предварителен договор
 • 50% финално плащане – при подписване на Нотариален акт

Цени на апартаментите от 1050€ до 1550€ с вкл. ДДС

Вариант 2 - ПЛАН Б

 • 30% авансово плащане – при подписване на предварителен договор
 • 70% финално плащане – при издаване на Акт 16

Цени на апартаментите от 1150€ до 1650€ с вкл. ДДС

Вариант 3 - ПЛАН В (НАЙ-НИСЪК АВАНС!)

 • 10% авансово плащане – при подписване на предварителен договор
 • 90% финално плащане – при издаване на Акт 16

Цени на апартаментите от 1200€ до 1700€ с вкл. ДДС

Вариант 4 - ПРОМО (НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ!)

 • 70% авансово плащане – при подписване на предварителен договор
 • 30% финално плащане – при издаване на Акт 16

Цени на апартаментите от 950€ до 1450€ с вкл. ДДС

Подробно за сградите

Концепцията на затворения комплекс Nove Homes в кв. „Красно село“ е да предложи на столичния пазар истински луксозни жилища, в район с изградена инфраструктура, на невероятно атрактивни цени за тази престижна столична локация и това високо качество на материали и изпълнение.
Качествената жилищна среда в затворения комплекс е гарантирана и от богатата паркова среда, простираща се между сградите.

Сграда „А“ е най-високата в комплекса и е с РЗП 5960 кв.м.
Състои се от 16 етажа и 49 апартамента:

 • 9 двустайни апартамента;
 • 25 тристайни апартамента;
 • 2 четиристайни апартамента;
 • 13 ателиета.

Има 3 офиса.

Сграда А е разположена в северозападния край на комплекса и е първата по височина сграда в него. Проектирана с две подземни нива, шестнадесет надземни етажа и височина близо 50 метра, сградата се състои от общо 49 жилищни помещения и три офиса с обща застроена площ 5960 m2, включително двустрайни и тристайни апартаменти, както и две обширни жилища тип пентхаус заемащи последните две нива, всеки от които с чиста площ малко над 200 m2 и удивителна панорамна гледка към Витоша и града.

Всички прозорци в сградата са с приблизителна височина 2,40 m и ще бъдат изпълнени с алуминиева дограма в тон съответстващ на фасадната облицовка, а светлата височина на помещенията е 2,70 m.

Фасадите ще бъдат изпълнени с вентилируема окачена конструкция и облицовка от клинкерни тухли и мазилка, а допълнителните фасадни елементи по вертикал придават модерен облик и съвременно звучене на структурата. За допълнителни удобство на нашите клиенти в общите подземни нива за секция А са предвидени складове, както и 95 паркоместа.

Сградите „Б“ и „В“ са идентични, всяка с РЗП 3995 кв.м., с 8 етажа и общо 46 апартамента, сред които:

 • 34 двустайни апартамента;
 • 12 тристайни апартамента.

Сграда Б е разположена в северозападната част на комплекса и се състои от два подземни и осем надземни етажа с височина 24,52 m и обща застроена надземна площ 3995 m2.

В сградата се помещават общо 46 двустайни и тристайни жилища, а на последния осми етаж апартаментите разполагат с панорамни покривни тераси. Двустайните апартаменти са със застроена площ от 58 m2 до 73 m2, а тристайните – 96-97 m2. На първи жилищен етаж, разположен на кота ±0,00, са проектирани апартаменти със самостоятелен двор и такива подходящи за хора с увреждания.

Всички прозорци в сградата са с приблизителна височина 2,40 m и ще бъдат изпълнени с алуминиева дограма в тон съответстващ на фасадната облицовка, а светлата височина на помещенията е 2,70 m. В общия подземен паркинг предвидените паркоместа за секция Б са 40 паркоместа и шест отделни гаража, както и допълнителни складове за комфорта на живущите.

Сграда Б е свързана със съседните сгради А и В, посредством слънцезащитни елементи на метална конструкция на втори и трети етаж. За постигане на класическа визия и изчистени линии на сградата се предвижда използването на клинкерни тухли, окачена фасада с метални плоскости и минерална мазилка.

Сграда В е разположена в северната част на комплекса и се състои от два подземни и осем надземни етажа с височина 24,52 m и обща застроена надземна площ 3995 m2. В сградата се помещават общо 46 двустайни и тристайни жилища, а на последния осми етаж апартаментите разполагат с панорамни покривни тераси.

Двустайните апартаменти са със застроена площ от 58 m2 до 73 m2, а тристайните – 96-97 m2. На първи жилищен етаж, разположен на кота ±0,00, са проектирани апартаменти със самостоятелен двор и такива подходящи за хора с увреждания. Всички прозорци в сградата са с приблизителна височина 2,40m и ще бъдат изпълнени с алуминиева дограма в тон съответстващ на фасадната облицовка, а светлата височина на помещенията е 2,70 m. В общия подземен паркинг предвидените паркоместа за секция „В“ са 40 паркоместа и шест отделни гаража, както и допълнителни складове за комфорта на живущите.

Сграда В е свързана със съседните сгради Б и Г, посредством слънцезащитни елементи на метална конструкция на втори и трети етаж. За постигане на класическа визия и изчистени линии на сградата се предвижда използването на клинкерни тухли, окачена фасада с метални плоскости и минерална мазилка.

Сграда „Г“ е също 8-етажна, с РЗП 4130 кв.м и с общо 45 апартамента:

 • 33 двустайни апартамента;
 • 12 тристайни апартамента.

Сграда Г е разположена в североизточната част на комплекса и се състои от два подземни и осем надземни етажа с височина 24,52 m и обща застроена надземна площ 4130 m2, като част от приземния етаж е предвиден за двупосочна рампа за автомобили към подземния паркинг.

В сградата се помещават общо 45 двустайни и тристайни жилища, а на последния осми етаж апартаментите разполагат с панорамни покривни тераси. Двустайните апартаменти са със застроена площ от 58 m2 до 73 m2, а тристайните – 96-97 m2. На първи жилищен етаж, разположен на кота ±0,00, са проектирани апартаменти със самостоятелен двор и такива подходящи за хора с увреждания.

Всички прозорци в сградата са с приблизителна височина 2,40m и ще бъдат изпълнени с алуминиева дограма в тон съответстващ на фасадната облицовка, а светлата височина на помещенията е 2,70 m.

В общия подземен паркинг предвидените паркоместа за секция Г са 52 паркоместа и три отделни гаража, както и допълнителни складове за комфорта на живущите.

За постигане на класическа визия и изчистени линии на сградата се предвижда използването на клинкерни тухли, окачена фасада с метални плоскости и минерална мазилка.

Сграда „Д“ е 5-етажна, където са разположени 20 четиристайни апартамента. РЗП на сградата – 3717 кв.м.

Сграда Д е разположена в източния край на комплекса и е една от най-забележителните сгради в него. Проектирана с два подземни и пет надземни етажа и с максимална височина 18,45m., сграда Д се отличава с изчистения си силует и характерен шедов покрив с остъкляване, който осигурява допълнителен простор, височина и естествена светлина в жилищата на последния етаж.

С обща застроена надземна площ 3717m2, сграда Д помещава 20 просторни четиристайни апартамента с приблизителна чиста площ от 170-180 m2. Всеки от тях се сътои от обширна дневна с трапезария и кухненски бокс, три спални, три бани с тоалетна и склад. На първи жилищен етаж, разположен на кота ±0,00, са проектирани апартаменти със самостоятелен двор.

Всички прозорци в сградата са с приблизителна височина 2,40m и ще бъдат изпълнени с алуминиева дограма в тон съответстващ на фасадната облицовка, а светлата височина на помещенията до четвърти етаж е 2,70 m. На петия последен етаж височината на таваните достига до 6m в най-високата точка на скатния покрив, а най-ниската е 3,75m от готовия под.

В общия подземен паркинг предвидените паркоместа за секция Д са 32 и осем отделни гаража, както и допълнителни складове за комфорта на живущите. За постигане на съвременна визия и изчистени линии на сградата се предвижда използването вентилируема фасада с облицовка от „врачански“ варовик и декоративни метални плоскости.

Сграда Д е свързана със съседната сграда Е, посредством слънцезащитни елементи на метална конструкция на втори и трети етаж.

Сграда „Е“ е с РЗП 3317 кв.м., 8 етажа и 32 апартамента:

 • 17 двустайни апартамента;
 • 15 тристайни апартамента.

Сграда Е е разположена в източния край на комплекса и се състои от два подземни и осем надземни етажа с височина 24,40 m и с обща застроена надземна площ 3317 m2.

В сградата се помещават общо 32 двустайни и тристайни апартамента със застроена площ от 65 m2 до 120 m2. На първи жилищен етаж, разположен на кота ±0,00, са проектирани апартаменти със самостоятелен двор и такива подходящи за хора с увреждания.

Всички прозорци в сградата са с приблизителна височина 2,40 m и ще бъдат изпълнени с алуминиева дограма в тон съответстващ на фасадната облицовка, а светлата височина на помещенията е 2,70 m.

В общия подземен паркинг за секция E са предвидени 62 паркоместа и 2 гаража, както и допълнителни складове за комфорта на живущите.

За постигане на класическа визия и изчистени линии на сградата се предвижда използването на окачена фасада с метални плоскости и облицовка от „врачански“ варовик и клинкерни тухли, както и минерална мазилка.

Сграда „Ж“ е с РЗП 5560 кв.м., 8 етажа и 53 апартамента:

 • 11 двустайни апартамента;
 • 28 тристайни апартамента;
 • 14 ателиета.

Сграда Ж е една от трите централно разположени свободностоящи сгради в комплекса.

Проектирана с два подземни и осем надземни етажа с височина 24,75 m и обща надземна затроена площ 5560m2, сградата помещава 53 двустайни и тристайни жилищни помещения. На първи жилищен етаж, разположен на кота ±0,00, са проектирани апартаменти със самостоятелен двор и такива подходящи за хора с увреждания, а жилищата на последните два етажа от сградата разполагат с обширни покривни тераси.

Всички прозорци в сградата са проектирани с приблизителна височина 2,40 m и ще бъдат изпълнени с алуминиева дограма в тон съответстващ на фасадната облицовка, а светлата височина на помещенията е 2,70 m. В общия подземен паркинг за секция Ж са предвидени 70 паркоместа и допълнителни складове за комфорта на живущите.

За постигане на класическа визия и изчистени линии на сградата се предвижда използването на клинкерни тухли, окачена фасада с метални плоскости и минерална мазилка.

Сграда „З“ с РЗП 5524 кв.м. е с 8 етажа и 54 апартамента:

 • 12 двустайни апартамента;
 • 20 тристайни апартамента;
 • 3 четиристайни апартамента;
 • 19 ателиета.

Сграда З е една от централно разположените свободностоящи сгради в комплекса.

Проектирана с два подземни и осем надземни етажа с височина 24,75 m и обща надземна затроена площ 5524 m2, сградата помещава 51 двустайни и тристайни жилищни помещения, както и 3 просторни четиристайни апартамента с панорамни тераси на седми и осми етаж. На първи жилищен етаж, разположен на кота ±0,00, са проектирани апартаменти със самостоятелен двор и такива подходящи за хора с увреждания, а жилищата на последните два етажа от сградата разполагат с обширни покривни тераси.

Всички прозорци в сградата са проектирани с приблизителна височина 2,40 m и ще бъдат изпълнени с алуминиева дограма в тон съответстващ на фасадната облицовка, а светлата височина на помещенията е 2,70 m.

В общия подземен паркинг за секция З са предвидени 55 паркоместа и четири самостоятелни гаража, както и допълнителни складове за комфорта на живущите. За постигане на класическа визия и изчистени линии на сградата се предвижда използването на клинкерни тухли, окачена фасада с метални плоскости и минерална мазилка.

Сграда „И“ с РЗП 4842 кв.м. е с 8 етажа и 46 апартамента:

 • 3 двустайни апартамента;
 • 24 тристайни апартамента;
 • 19 ателиета.

Сграда И е една от централно разположените свободностоящи сгради в комплекса.

Проектирана с два подземни и осем надземни етажа с височина 21,45 m и обща надземна затроена площ 4842 m2, сградата помещава 46 двустайни и тристайни жилищни помещения. На първи жилищен етаж, разположен на кота ±0,00, са проектирани апартаменти със самостоятелен двор и такива подходящи за хора с увреждания, а жилищата на последните два етажа от сградата разполагат с обширни покривни тераси.

Всички прозорци в сградата са проектирани с приблизителна височина 2,40 m и ще бъдат изпълнени с алуминиева дограма в тон съответстващ на фасадната облицовка, а светлата височина на помещенията е 2,70 m.

В общия подземен паркинг за секция И са предвидени 48 паркоместа и допълнителни складове за комфорта на живущите.

За постигане на класическа визия и изчистени линии на сградата се предвижда използването на клинкерни тухли, окачена фасада с метални плоскости и минерална мазилка.

Сграда „К“ с РЗП 3989 кв.м. е с 12 етажа и 34 апартамента:

 • 13 двустайни апартамента;
 • 21 тристайни апартамента.

Сграда К е разположена в югозападната част на комплекса и е втората по височина сграда в него.

Проектирана с два подземни и дванадесет надземни етажа с височина 36,40 m и обща застроена надземна площ 3989 m2 , сградата помещава 34 двустайни и тристайни жилища, като тези разположени на единадесети етаж разполагат с обширни покривни тераси. На първи жилищен етаж, разположен на кота ±0,00, са проектирани апартаменти със самостоятелен двор и такъв подходящ за хора с увреждания.

Всички прозорци в сградата са проектирани с приблизителна височина 2,40 m и ще бъдат изпълнени с алуминиева дограма в тон съответстващ на фасадната облицовка, а светлата височина на помещенията е 2,70 m.

В общия подземен паркинг за секция К са предвидени 53 паркоместа и допълнителни складове за комфорта на живущите.

За постигане на изчистени фасадни линии на сградата се предвижда използването на клинкерни тухли, окачена фасада с метални плоскости и минерална мазилка.

Сграда „Л“ с РЗП 3264 кв.м. е с 5 етажа и 28 апартамента:

 • 11 двустайни апартамента;
 • 17 тристайни апартамента.

Има 1 магазин.

Сграда Л е разположена в централната южна част на комплекса и впечатлява със съвременната си визия.

Проектирана с два подземни и пет надземни етажа и височина 15,65 m, сградата помещава 28 жилищни и едно търговско помещение, чиито достъп е от вътрешния двор на имота. Общата надземна застроена площ на сградата е 3264 m2 и включва двустайни и тристайни апартаменти, като на първи жилищен етаж, разположен на кота ±0,00, жилищата са със самостоятелен двор.

Всички прозорци в сградата са проектирани с приблизителна височина 2,40 m и ще бъдат изпълнени с алуминиева дограма в тон съответстващ на фасадната облицовка, а светлата височина на помещенията е 2,70 m.

В общия подземен паркинг за секция К са предвидени 52 паркоместа и допълнителни складове за комфорта на живущите.

За постигане на изчистени фасадни линии и съвременна визия на сградата се предвижда използването на клинкерни тухли, окачена фасада с метални плоскости и минерална мазилка.

Сграда „М“ с РЗП 4367 кв.м. е с 6 етажа и 40 апартамента:

 • - 20 двустайни апартамента;
 • - 20 тристайни апартамента.

Има 5 магазина.

Сграда М е разположена в южната част на комплекса и е проектирана с два подземни и шест надземни етажа с височина 20,20 m и обща надземна застроена площ 4367 m2.

В сградата се помещават 40 двустайни и тристайни жилища, както и 5 търговски обекта на партерния етаж с достъп от улицата. Като едноетажна структура към сградата е прилепена и рампа към общия подземен гараж, а на първия партерен етаж е проектиран пробив с колонада за оформяне на основния пешеходен вход към комплекса.

Всички прозорци в сградата са проектирани с приблизителна височина 2,40 m и ще бъдат изпълнени с алуминиева дограма в тон съответстващ на фасадната облицовка, а светлата височина на помещенията е 2,70 m.

В общия подземен паркинг за секция М са предвидени 45 паркоместа и допълнителни складове за комфорта на живущите.

Сграда М е свързана към съседната сграда О чрез слънцезащитен елемент на две нива, а за постигане на изчистени фасадни линии и съвременна визия на сградата се предвижда използването на клинкерни тухли, окачена фасада с метални плоскости и минерална мазилка.

Сграда „Н“ с РЗП 3983 кв.м. е с 8 етажа и 48 апартамента:

 • 34 двустайни апартамента;
 • 14 тристайни апартамента.

Сграда Н е разположена в югоизточната част на комплекса и е проектирана с два подземни и осем надземни етажа с височина 24,32 m и обща надземна затсроена площ 3983 m2. В сградата се помещават общо 48 двустайни и тристайни жилища, като някои от апартаментите на седми жилищен етаж разполагат с тераса тип „лоджия“.

Всички прозорци в сградата са проектирани с приблизителна височина 2,40 m и ще бъдат изпълнени с алуминиева дограма в тон съответстващ на фасадната облицовка, а светлата височина на помещенията е 2,70 m.

В общия подземен паркинг за секция Н са предвидени 42 паркоместа, шест самостоятелни гаража, както и допълнителни складове за комфорта на живущите.

За постигане на изчистени фасадни линии и съвременна визия на сградата се предвижда използването на клинкерни тухли, окачена фасада с метални плоскости и минерална мазилка.

Сграда „О“ с РЗП 1516 кв.м. е с 6 етажа и 15 апартамента:

 • 10 двустайни апартамента;
 • 5 тристайни апартамента.

Има 1 магазин.

Сграда О е разположена в югоизточната част на комплекса и се състои от два подземни и шест надземни етажа с височина 18,5 m и обща надземна застроена площ 1516 m2.

В сградата се помещават общо 15 двустайни и тристайни жилища, както и едно търговско помещение отредено за кафе-магазин на партерния етаж с дотъп от вътрешния двор на комплекса, а в южния край на е проектиран пробив с колонада, оформящ основният пешеходен вход към комплекса.

Всички прозорци в сградата са проектирани с приблизителна височина 2,40 m и ще бъдат изпълнени с алуминиева дограма в тон съответстващ на фасадната облицовка, а светлата височина на помещенията е 2,70 m.

В общия подземен паркинг за секция О са предвидени 13 паркоместа, три самостоятелни гаража, както и допълнителни складове за комфорта на живущите.

За постигане на изчистени фасадни линии и съвременна визия на сградата се предвижда използването на клинкерни тухли, окачена фасада с метални плоскости и минерална мазилка.

Новини от строителството

Превръщат София в зелен град с 840 млн. евро: 29.04.2020г.

г.

Loading..

Please wait....

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти

Арх. планове

Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 30.58 MB)

 Изтегли план  1