Райна Терзийска-Конева

Старши консултант, Офис Витоша, София

Информация за контакт и професионални профили в социалните мрежи

Презентацията на луксозен имот е изкуство!

Райна Терзийска е мениджър продажби на Жилищни и Търговски имоти, София. Започнала работа през 2007г., Райна се утвърждава като служител с дългогодишен опит в продажбите и наемите на имоти, както и в административните и организационни дейности на офис "Витоша".

Райна е родена в гр. София, средното си образование завършва в елитната столична гимназия 18 СОУ "Уилям Гладстон", с профил японски и английски език. Висшето си образование продължава в Нов български университет със специалност „Реклама”, което й помага да приложи усвоените маркетингови качества в проучването на имотния пазар у нас, както и успешно да рекламира и продава в областта.

През 2002 г., Райна продължава висшето си образованието си в London College of Communication (LCC) водещ световен лидер в дизайна, изкуствата и комуникацията и един от шесте колежа част от University of Arts London (UAL). Затвърждава владеенето на устен и писмен английски език с престоя си в Лондон, където завършва и езиков курс. Райна развива комуникативност и успешни бизнес отношения с чуждестранни клиенти. Поддържа отлични контакти, доказва професионална компетентност и усет в работата си и с чуждестранните инвеститори, които имат засилен интерес към имотите в столицата през последните години.

Развива фотографските си умения в работата си за "HP България", където снима и предлага продуктите им, а през 2015г. актуализира знанията си със завършването на курс по "Фотография". Ефектно прилага фотографските си възможности във визуалното представяне на луксозни комплекси, жилищни и офис площи на своите доверени клиенти.

От започването си в LUXIMMO до момента Райна развива и професионално споделя опита си с колеги, партньори и клиенти, които доказано гласуват доверието й по всички въпроси свързани с дейността.

Всички отзиви за Райна Терзийска-Конева
ОТЗИВ ОТ Kiril Mechkov
С настоящето бих искал да изразя голямата си благодарност и признателност към целия екип на агенция LUXIMMO - Банско и особено към Магдалена и Димитър Джибини: с чиято любезна помощ успях да намеря мечтаното ваканционно жилище в този живописен планински курорт само за седмица! Търсенето на нов имот понякога може да бъде трудно и предизвикателно - след като изпробвах 5 агенции, реших да се възползвам именно от услугите на LUXIMMO - не на последно място и заради допълнителния човешки подход към личните ми нужди и очаквания! Големи благодарности на всички - ще се видим скоро в Банско :) -- Kiril Mechkov
ОТЗИВ ОТ Kiril Mechkov

Благодарствени писма

Награди и отличия за постигнати успехи и принос

Райна Терзийска-Конева в медийни публикации

01.08.2023, LUXIMMO

Брокери на месец юли 2023

Отново дойде моментът, в който отличаваме тези, които през последния месец сбъднаха най-много мечти на най-голям брой клиенти. Тези консултанти, които си заслужиха горещи препоръки ...