Екатерина Зафирова

Консултант, Офис Бургас (SUPRIMMO)

Информация за контакт и професионални профили в социалните мрежи

Екатерина Зафирова е завършила СОУ "Г. Брегов" в Пазарджик с художествена паралелка, след което е продължила образованието си във ВТУ "Св. св. Кирил и Методий" в София, където получава бакалавър за изящни изкуства - Живопис.

Екатерина владее отлично руски език и има средно ниво на английски, както и основни познания на немски език. Тя има богат опит в работа с различни националности и е водила курсове за повишаване на квалификацията си в областта на английския език и Adobe Photoshop.

През 2023 година, Екатерина се присъединява към екипа на Luximmo като консултант на недвижими имоти. Тя е убедена, че може да вдъхне доверие на клиентите си и да им осигури най-доброто обслужване.

Екатерина има лични принципи на работа, които включват честност и лоялност, а мотото й в работата е да бъде гъвкава и адаптивна.

В свободното си време обича да ходи на народни танци и фитнес, да кара колело, да слуша музика и да ходи на концерти. Щастливо омъжена е от 19 години и има две пораснали момчета.

Благодарствени писма

Екатерина Зафирова в медийни публикации

01.09.2023, LUXIMMO

Брокери на месец август 2023

Август беше идеалният завършек на това динамично имотно лято. Консултантите ни на Черноморието и в Гърция помогнаха на толкова много хора да открият своя втори дом край вълните, високите ...