Петя Шутова

Консултант, Офис Бургас (SUPRIMMO)

Информация за контакт и професионални профили в социалните мрежи

Петя Шутова е завършва средното си образование в Гимназия за чужди езици "В. Левски", гр. Бургас, след което завършва висше образование в Държавния колеж по туризъм "Асен Златаров", където се специализира в организация и управление на хотели и ресторанти. За да разшири своите познания, Петя посещава New Ham College в Лондон, където получава допълнителна квалификация в управлението на хотели.

Петя владее английски език на добро ниво и руски език на средно ниво. Професионалната ѝ история включва работа като търговски представител и регионален тийм лидер във Philip Morris International, където развива и управлява търговски екип. Под нейното ръководство, търговският екип е бил първи по продажби в продължение на 3 години подред, като пазарният дял е нараснал с 44%.

Мотивирана за нови начинания и успехи, през 2023 година Петя се присъединява към LUXIMMO като консултант. В новата си роля успява да осъществи първа сделка още на втората си седмица в екипа. Една от силните страни на Петя е различният подход към всеки клиент, което я прави ефективен консултант, който може бързо да открие нуждите на клиентите и да помогне да намерят идеалното имотно решение.

Тя е лоялна, коректна, искрена и винаги защитава интересите на клиентите. В работата си, Петя се придържа към мотото "TEAM - Together Everyone Achieves More" и винаги е готова да се включи в екипната работа.

В свободното си време обича да танцува народни танци и да ходи на походи в планината.

Петя Шутова в медийни публикации

01.09.2023, LUXIMMO

Брокери на месец август 2023

Август беше идеалният завършек на това динамично имотно лято. Консултантите ни на Черноморието и в Гърция помогнаха на толкова много хора да открият своя втори дом край вълните, високите ...