Стефани Чолакова

Маркетинг директор, Главен офис, София

Информация за контакт и професионални профили в социалните мрежи

Започни с това, което е правилно, а не с общоприетото. - Кафка

Стефани Чолакова се присъединява към Luximmo Finest Estates през 2018 година. Тя е родена в София и завършва 119 СОУ „Академик Михаил Арнаудов“ с профил Математика, Физика и Информатика. Висшето си образование продължава в СУ „Свети Климент Охридски“ с бакалавър "Българска филология" и магистратура "Връзки с обществеността". От септември 2017г. е част от второто издание на цялостната програма по Дигитален маркетинг в СофтУни, където изучава Marketing Fundamentals, Content Marketing, Email Marketing, Facebook Marketing, Google AdWords, SEO и E-commerce. Стефани владее английски език на отлично ниво и руски език на основно ниво.

Нейният професионален опит до момента е свързан с Байерсдорф България ЕООД, където заема позицията Консултант за продуктите на Нивеа и се занимава с консултации с клиенти, мърчъндайзинг и тясна работа с една от най-големите козметични вериги Лили Дрогерие.

В екипа Стефани заема позицията Маркетинг директор и нейно основно задължение е рекламното присъствие на брандовете от корпоративната група STOYANOV ENTERPRISES в големите социални мрежи и различните платформи за онлайн реклама.

Професионалните принципи, които Стефани отстоява са честност, точност и отговорно отношение към изпълнението на всяка една задача.

Свободното си време тя обича да прекарва с приятели, голяма нейна страст са кучетата. Увлича се и от пътуванията до различни дестинации, мечтае да посети Исландия и да обиколи цяла Италия.