Мария Хлебарова

Консултант, Офис Театър "Иван Вазов", София

Информация за контакт и професионални профили в социалните мрежи

Удовлетвореността на клиентите е важна за мен!

Мария Хлебарова става част от екипа ни в "Офис Театър Иван Вазов" през лятото на 2016 година. Преди това тя се занимава професионално с недвижими имоти повече от 8 години. За това време е развила отлични комуникативни способности и разбиране на пазара на имоти, като е участвала в международни изложения за недвижими имоти.

Мария учи в 127 СОУ "Иван Николаевич Денкоглу", а след това завършва образованието си в Софийския университет "Св. Климент Охридски". Тя има добри познания по английски и руски език. През годините в работата си, тя е изградила отлични професионални отношения с колеги и партньори, като е спечелила тяхното доверие и уважение. Мария цени коректните отношения с колеги и клиенти, които са важна част от изграждането на добрия професионален имидж и отлична репутация.

Мария се стреми към постоянно усъвършенстване и придобиване на нови знания. Тя е изключително отдадена на работата си, целеустремена и всеотдайна. Като силно амбициозен човек, Мария е изключително мотивирана да се бори за удовлетвореността на клиентите и реализацията на повече продажби и наеми. Тя има персонален подход към всеки клиент, което допринася до лична удовлетвореност и успешно завършени сделки.

Всички отзиви за Мария Хлебарова
ОТЗИВ ОТ Валентин Нетсов
Наш брокер беше Мария Хлебарова. Коректно и внимателно отношение, към двете страни. Направи всичко възможно, за да изглади дребните различия и стигнахме до сделка. Благодарим за професионализма! Твърдо препоръчвам.
ОТЗИВ ОТ Валентин Нетсов

Благодарствени писма

Награди и отличия за постигнати успехи и принос

Мария Хлебарова в медийни публикации

01.11.2023, LUXIMMO

Брокери на месец октомври 2023

В работата си да проявиш лично отношение и да дадеш всичко от себе си не е тактика за затваряне на сделката, а базата на добрата услуга, която клиентът заслужава да получи. Ние знаем ...