LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Мария Хлебарова

Консултант, Офис Театър "Иван Вазов", София

Информация за контакт

Удовлетвореността на клиентите е важна за мен!

Мария Хлебарова става част от екипа ни в "Офис Театър Иван Вазов" през лятото на 2016 година. Преди това тя се занимава професионално с недвижими имоти повече от 8 години. За това време е развила отлични комуникативни способности и разбиране на пазара на имоти, като е участвала в международни изложения за недвижими имоти.

Мария учи в 127 СОУ "Иван Николаевич Денкоглу", а след това завършва образованието си в Софийския университет "Св. Климент Охридски". Тя има добри познания по английски и руски език. През годините в работата си, тя е изградила отлични професионални отношения с колеги и партньори, като е спечелила тяхното доверие и уважение. Мария цени коректните отношения с колеги и клиенти, които са важна част от изграждането на добрия професионален имидж и отлична репутация.

Мария се стреми към постоянно усъвършенстване и придобиване на нови знания. Тя е изключително отдадена на работата си, целеустремена и всеотдайна. Като силно амбициозен човек, Мария е изключително мотивирана да се бори за удовлетвореността на клиентите и реализацията на повече продажби и наеми. Тя има персонален подход към всеки клиент, което допринася до лична удовлетвореност и успешно завършени сделки.

Награди и отличия

Най-голяма сделка с жилищен имот, 2020
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти