Продавате/отдавате под наем собствен имот? Доверете ни се!  

ОБЯВЕТЕ ИМОТ!

Луксозни имоти за продажба и под наем в Созополис, гр. Созопол, България

под наем
(краткосрочно)

Къща

гр. Созопол
Бургаска област /  България
карта

Площ на сградата:144 м²

Спални:2

Етажност:2

Цена при запитване
под наем
(краткосрочно)

Къща

гр. Созопол
Бургаска област /  България
карта

Площ на сградата:144 м²

Спални:2

Етажност:2

Цена при запитване
под наем
(краткосрочно)

Къща-близнак

гр. Созопол
Бургаска област /  България
карта

Площ:167 м²

Спални:2

Етажност:2

НАЕМ   240/нощ

Къща

гр. Созопол
Бургаска област /  България
карта

Площ на сградата:148.98 м²

Площ на парцела:200 м²

Спални:2

Етажност:2

225 000
205 000 (без ДДС)
под наем
(дългосрочно)

Тристаен апартамент

гр. Созопол
Бургаска област /  България
карта

Площ:114.51 м²

Спални:2

Етажност:2

Етаж:2

Цена при запитване

Къща

гр. Созопол
Бургаска област /  България
карта

Площ на сградата:489.20 м²

Спални:5

836 000 (без ДДС)

Къща

гр. Созопол
Бургаска област /  България
карта

Площ на сградата:158.07 м²

Площ на парцела:200 м²

Спални:2

Етажност:2

225 000 (без ДДС)

Къща-близнак

гр. Созопол
Бургаска област /  България
карта

Площ:185.29 м²

Площ на парцела:135 м²

Спални:3

Етажност:2

450 000
430 000

Къщи

гр. Созопол
Бургаска област /  България
карта

Площ на сградите:78.58 м² — 144.25 м²

Спални:2

Етажност:2

Цена при запитване