Продавате/отдавате под наем собствен имот? Доверете ни се!  

ОБЯВЕТЕ ИМОТ!

Луксозни имоти за продажба и под наем в Сикрет Гардън, гр. Созопол, България

РЕЗЕРВИРАН

Тристаен апартамент

Близо до гр. Созопол
Бургаска област /  България
карта

Площ:92.54 м²

Спални:1

Етажност:4

Етаж:1

101 900
91 900

Апартаменти ново строителство

Близо до гр. Созопол
Бургаска област /  България
карта

Площи:36 м² — 126 м²

Спални:0-3

Етажност:4

  51 480 – 174 900