Продавате/отдавате под наем собствен имот? Доверете ни се!  

ОБЯВЕТЕ ИМОТ!

Луксозни имоти за продажба и под наем в Ла Рива , гр. Пловдив, България

ЕКСКЛУЗИВНИ
ПРАВА

Тристаен апартамент

гр. Пловдив / кв. Кършияка
Пловдивска област /  България
карта

Площ:118.27 м²

Спални:2

Етажност:7

Етаж:2

112 500
ЕКСКЛУЗИВНИ
ПРАВА

Двустаен апартамент

гр. Пловдив / кв. Кършияка
Пловдивска област /  България
карта

Площ:72.05 м²

Спални:1

Етажност:7

Етаж:2

75 000
ЕКСКЛУЗИВНИ
ПРАВА

Двустаен апартамент

гр. Пловдив / кв. Кършияка
Пловдивска област /  България
карта

Площ:67.46 м²

Спални:1

Етажност:7

Етаж:7

64 000
ЕКСКЛУЗИВНИ
ПРАВА

Двустаен апартамент

гр. Пловдив / кв. Кършияка
Пловдивска област /  България
карта

Площ:73.24 м²

Спални:1

Етажност:7

Етаж:2

68 500
ЕКСКЛУЗИВНИ
ПРАВА

Четиристаен апартамент

гр. Пловдив / кв. Кършияка
Пловдивска област /  България
карта

Площ:267.21 м²

Спални:3

Етажност:7

Етаж:7

250 000
ЕКСКЛУЗИВНИ
ПРАВА

Апартаменти ново строителство

гр. Пловдив / кв. Кършияка
Пловдивска област /  България
карта

Площи:67 м² — 344 м²

Спални:0-3

Етажност:7

  64 000 – 350 000