Продавате/отдавате под наем собствен имот? Доверете ни се!  

ОБЯВЕТЕ ИМОТ!

Луксозни имоти в квартал/район "Изгрев", гр. Бургас, България за продажба и под наем

Двустаен апартамент

гр. Бургас / кв. Изгрев
Бургаска област /  България
карта

Площ:63.61 м²

Спални:1

Етажност:9

Етаж:4

79 000

Тристаен апартамент

гр. Бургас / кв. Изгрев
Бургаска област /  България
карта

Площ:115.79 м²

Спални:2

Етажност:9

Етаж:2

122 000

Тристаен апартамент

гр. Бургас / кв. Изгрев
Бургаска област /  България
карта

Площ:144.79 м²

Площ на парцела:40.77 м²

Спални:2

Етажност:9

Етаж:1

140 000

Двустаен апартамент

гр. Бургас / кв. Изгрев
Бургаска област /  България
карта

Площ:63.27 м²

Спални:1

Етажност:9

Етаж:4

72 000

Двустаен апартамент

гр. Бургас / кв. Изгрев
Бургаска област /  България
карта

Площ:63 м²

Спални:1

Етажност:9

Етаж:3

80 000

Апартаменти ново строителство

гр. Бургас / кв. Изгрев
Бургаска област /  България
карта

Площи:61 м² — 167 м²

Спални:1-2

Етажност:9

  59 000 – 168 000

Апартаменти ново строителство

гр. Бургас / кв. Изгрев
Бургаска област /  България
карта

Площи:59 м² — 116 м²

Спални:0-2

Етажност:9

  65 000 – 140 000