Продавате/отдавате под наем собствен имот? Доверете ни се!  

ОБЯВЕТЕ ИМОТ!

Луксозни имоти за продажба и под наем в Алвера Хоум, гр. Пловдив, България

Тристаен апартамент

гр. Пловдив / кв. Христо Смирненски
Пловдивска област /  България
карта

Площ:123.32 м²

Спални:2

Етажност:7

Етаж:1

123 320

Двустаен апартамент

гр. Пловдив / кв. Христо Смирненски
Пловдивска област /  България
карта

Площ:85.43 м²

Спални:1

Етажност:7

Етаж:1

85 430

Апартаменти ново строителство

гр. Пловдив / кв. Христо Смирненски
Пловдивска област /  България
карта

Площи:64.35 м² — 123.32 м²

Спални:0-2

Етажност:7

  85 430 – 123 800