Ясен Григоров

Консултант, Офис "Вишнева", София (LUXIMMO)

Информация за контакт и професионални профили в социалните мрежи

Ясен Григоров се присъединява към екипа на LUXIMMO в началото на 2024 година. Възпитаник е на Уестминстърския университет в Лондон, който завършва през 2020 година с отличие и почети, бакалавър "Фотография".

Той носи множество награди за документалната и комерсиалната си практика, и работи с международна мрежа от колекционери и е поставял изложби в България и чужбина. Владее перфектен английски език.

В хода на кариерата си работи с престижни брандове, като хотелите Ritz и Millenium в Лондон, членски клубове, занаятчии в модната сфера и други.

Практиката си в полето на недвижимите имоти започва през 2022 отново в Лондон, в проптек компания, на име Viewber. Там обслужва интересите на широк обхват от агенции, частни клиенти, аукционни къщи и други като се ангажира с огледи, фотография, етажно планиране и 360-грасдусови турове.

Широкият спектър на опита му помага да развие отличен клиентски маниер, както и интерес и ентусиазъм в полето на архитектурата, дизайна, модата, изящното изкуство и цялостното високо качество на живот. Вярва, че качественото обслужване зависи от персонализирания подход, автентичността и емпатията към другата страна. Отличното му познанство на визуалната култура и собствените му естетски наклонности му помагат да се постави в обувките на клиентелата си и да визуализира качествено техните идеи.

Страстен е на тема изящно изкуство, мода, вино, висша кулинария, философия. Патрон е на Софийската Опера и Балет, както и на Кралската и Английската Национална Опера в Лондон. Обича да пътува и се старае да въплъщава принципите на ренесансовия човек и да издига качеството на живот на хората около себе си през висококачествено, емпатично общуване, експертиза и ентусиазъм за добрия живот.