Тихомир Танев

Уебмастър, Главен офис, София

Информация за контакт и професионални профили в социалните мрежи

Никога не бягам от трудните предизвикателства

Тихомир Танев се присъединява към екипа ни в София през есента на 2023-та година, като Webmaster, мениджър уеб сайт. Тихомир е имал специализирано средното образование – завършил е „Компютърна техника“, после е продължил висшето си образование в техническа насока и получава степен бакалавър „Автомобилна техника и транспортна логистика“ и
магистър „Индустриален мениджмънт“, във Велико Търново.

Тихомир има над 5-годишен опит като технически сътрудник и уеб-администратор. Той смята, че най-голямото му постижение е било в ролята му на контент-мениджър за уеб-сайт за специализирани машини, където успява с екипа си да увеличи продажбите с над 40%, чрез подобряване на стандартите за обслужване на клиенти.

За себе си Тихомир казва:
„Аз съм от този тип хора, които никога няма да бягат от трудните предизвикателства.
Извън работа се опитвам да се държа активен и посещавам фитнеса няколко пъти на седмица, което ме държи мотивиран и ми помага да повиша нивата си на концентрация на работа.

Обичам да ходя на планина с приятели. Имам собствен уеб магазин, в който продавам дигитални продукти. Обичам да слушам подкасти за личностно развитие, както и информация свързана с инвестиране на стоковите борси“.