Ивана Георгиева

Юрисконсулт, Главен офис, София

Информация за контакт и професионални профили в социалните мрежи

В работата, а и във всяка своя постъпка, влагам сърцето, ума, интелекта, душата си и усилен труд . Вярвам, че това е тайната на успеха.

Ивана Георгиева се присъединява към екипа на Luximmo Finest Estates през 2021 година. Тя завършва средното си образование в СОУ „Христо Ботев“, гр.Ихтиман и продължава висшето си образование в Софийски университет „Свети Климент Охридски“ със специалност "Право". Владее английски език на отлично ниво и има основни познания по немски.

В началото на професионалния си път е стажант във Военна академия „Георги Сава Раковски“ и Следствен отдел при Софийска градска прокуратура.

В Luximmo заема позицията юрисконсулт и в работата си държи на лоялност, точност, прецизност, отговорност, колегиалност и работа в екип, висока професионална и лична етика.

Ивана обича да упражнява не само изкуството на доброто и справедливото, но и да гримира - специализирала е разкрасителен, кино грим и специални ефекти през 2015г., участвала е в редица проекти за списания и реклами. Гримирала е много световни знаменитости.
Рисуването с маслени бои също е голяма нейна страст. Обожава пътуванията около света, срещите с нови места и култури, да се наслаждава на природните чудеса и впечатляващите човешки творения.