Ива Иванова

Асистент клиенти, Офис "Вишнева", София (LUXIMMO)

Информация за контакт и професионални профили в социалните мрежи

Ива Иванова се присъединява към екипа на Luximmo през 2020 година, заемайки позицията "Асистент клиенти". Тя завършва средното си образование в 54 СОУ "Св. Иван Рилски", a висшето си образование продължава в УНСС със специалност "Икономика, общество и човешки ресурси". Владее английски език на отлично ниво и има добри познания по руски и сръбски.

Ива отговаря за бързата и безпроблемна връзка между клиентите на Luximmo и брокерите на компанията. Има професионален опит като главен оператор в колцентър, а професионалният си път стартира като търговец. Всичко това й помага да бъде максимално полезна на хората, свързали се с центъра за обслужване на клиенти на агенцията.

Ива е комуникативна личност, която в работата си държи на съсредоточеност и винаги дружелюбно отношение към клиентите.

Свободното си време посвещава на разходки в планината.
Всички отзиви за Ива Иванова
ОТЗИВ ОТ Тодор Георгиев
Уважаеми Колеги, От името на компания за недвижими имоти "Best Property Consulting", желаем да изразим професионалното си мнение за Ваш брокер Ива Иванова, в израз на благодарност за добре свършена работа. Моля, нека това повлияе положително на кариерати и при Вас, както и да послужи за препоръка. "Ива Иванова е истински професионалист в бранша на недвижимите имоти. Тя е комуникативна и отзивчива, като винаги е на разположение за своите клиенти и колеги. Има удивителен дар за търговия и намиране на най-доброто решение за своите клиенти. Нейният външен вид и вечното излъчване на увереност и професионализъм, я правят една от най-добрите консултанти за недвижими имоти. Също така, тя е много добре информирана за пазарните тенденции и може да предложи конкретни и реалистични съвети, които да помогнат на клиентите й да вземат най-доброто решение. С опита й в бранша, Ива Иванова е доказала своята надеждност и отговорност към работата си. Тя е един от най-доволните колеги, с които може да се работи, защото винаги е настроена да помогне на всеки, който има нужда от нея." С уважение, Тодор Георгиев - BPC недвижими имоти
ОТЗИВ ОТ Тодор Георгиев

Благодарствени писма

Награди и отличия за постигнати успехи и принос