LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Жулиета Иванова

Административен директор, Офис Бургас (SUPRIMMO)

Информация за контакт

Перфектно свършената работа винаги е резултат от много добър професионализъм и отличен екип.

Жулиета Иванова се присъединява към екипа на Luximmo през 2019 година. Тя завършва средното си образование в Професионална гимназия по електроника, гр. Средец. Продължава висшето си образование в град Варна, завършвайки бакалавър със специалност "Защита на националната сигурност" и магистър "Право" с професионална квалификация юрист. Владее руски език на отлично ниво и английски език на много добро ниво.

В сферата на недвижимите имоти продобива опит още през 2011 година, работейки в компания, занимаваща се с продажба на имоти на руски клиенти по южното и северно Черноморие. Там изпълнява управителни, организационни, административни и контролни функции. Освен това Жулиета е регистриран и действащ медиатор към Районен и окръжен съд град Бургас, специализиран по търговска, семейна и гражданска медиация. Жулиета е член на Управителният съвет на Сдружение ‘‘Граждани за Поморие‘‘ и съосновател на Фондация ‘‘Помощ навреме‘‘, създател с цел подпомагане на деца в неравностойно положение.

В Luximmo Finest Estates Жулиета заема позицията юрисконсулт. В работата си разчита на своите силни страни, сред които дисциплина, организираност, коректност с цел постигане на най-високи резултати.

Държи на точност и лоялност и вярва, че винаги трябва да даваш най-доброто от себе си.

Свободното си време Жулиета прекарва със семейството и двете си деца, обича да кара сърф и да се разхожда сред природата.

Награди и отличия

Отличия от Годишните награди на Luximmo Finest Estates:

Юрист на годината, 2021
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти