Жулиета Палазова

Консултант, Офис Бургас

Информация за контакт и професионални профили в социалните мрежи

Перфектно свършената работа винаги е резултат от много добър професионализъм и отличен екип.

Жулиета Палазова се присъединява към екипа на Luximmo през 2019 година. Тя завършва средното си образование в Професионална гимназия по електроника, гр. Средец. Продължава висшето си образование в град Варна, завършвайки бакалавър със специалност "Защита на националната сигурност" и магистър "Право" с професионална квалификация юрист. Владее руски език на отлично ниво и английски език на много добро ниво.

В сферата на недвижимите имоти продобива опит още през 2011 година, работейки в компания, занимаваща се с продажба на имоти на руски клиенти по южното и северно Черноморие. Там изпълнява управителни, организационни, административни и контролни функции. Освен това Жулиета е регистриран и действащ медиатор към Районен и окръжен съд град Бургас, специализиран по търговска, семейна и гражданска медиация. Жулиета е член на Управителният съвет на Сдружение ‘‘Граждани за Поморие‘‘ и съосновател на Фондация ‘‘Помощ навреме‘‘, създатен с цел подпомагане на деца в неравностойно положение.

В LUXIMMO Жулиета заема позицията Административен директор. В работата си разчита на своите силни страни, сред които дисциплина, организираност, коректност с цел постигане на най-високи резултати.

Държи на точност и лоялност и вярва, че винаги трябва да даваш най-доброто от себе си.

Свободното си време Жулиета прекарва със семейството и двете си деца, обича да кара сърф и да се разхожда сред природата.
Всички отзиви за Жулиета Палазова
ОТЗИВ ОТ Д-р Благой Колев и Мая Колева

Уважаеми г-н Стоянов, Уважаема г-жо Стоянова, Имаме удоволствието да поднесем отличните си почитания относно, презентирана, подготвена и осъществена сделка на госпожа Жулиета Иванова! Ако, красотата, професионализма, учтивостта и гарантираното спокойствие следва да имат едно име, то ние го даваме на административния директор на офис Бургас (Suprimmo)! Поздравяваме я, пожелаваме ? да запази добротата и коректността в общуването с клиентите си, професионално израстване и щастливи завършеци! Семейство д-р Благой Колев и Мая Колева /собственици на имот в "Сънсет Делукс", Кошарица 28 август 2023 г. PS От нас ще бъде препоръчана на наши близки приятели!

ОТЗИВ ОТ Д-р Благой Колев и Мая Колева

Награди и отличия за постигнати успехи и принос

Жулиета Палазова в медийни публикации

28.06.2022, LUXIMMO

Luximmo с награда от НСНИ на гала вечерята по случай 30-годишнината на сдружението

Нa 24.06 НСНИ отпразнува своята 30-годишнина! Национално сдружение недвижими имоти е първата браншова организация на агенциите за недвижими имоти в България, с доказан международен ...