Лили Христова

Консултант, Офис Пловдив

Информация за контакт и професионални профили в социалните мрежи

Лили Христова се присъединява към екипа ни през лятото на 2021 година. Тя завършва средното си образование във Френска гимназия „Йоан Екзарх“, гр. Варна. Продължава висшето си образование в НБУ София, специалност Право. Има добри познания по английски и френски език.

Професионалната си кариера започва с обслужване на клиенти с френски език, обслужване на рекламации външен пазар, търговски представител, след което стартира кариерата си като брокер на недвижими имоти. В професионално отношение е водена от лоялността, прецизността и вниманието към детайлите.

Обича спорта и времето със семейството.
Всички отзиви за Лили Христова
ОТЗИВ ОТ Димитър ПетровДимитър Петров
Привет, Искам да изкажа своята благодарност при съдействието за продажбата на моя имот! Искам да благодаря на Лили Христова и Илияна Руменова за пълното съдействие и подкрепа през цялото време! Ще препоръчам вашата агенция на всички мои познати. Номер 1 сте!
ОТЗИВ ОТ Димитър ПетровДимитър Петров
ОТЗИВ ОТ д-р Иван Карабашев
Уважаема г-жо Стоянова, Бих искал да изкажа искрените си благодарности за цялостното съдействие и подкрепа, което ми оказаха служителите от Вашия офис в Пловдив и по-специално Илияна Руменова и Лили Христова, в процеса по продажба на жилищен имот. Възхитен съм, не само от високото ниво на професионализъм и компетентност при подготовката и реализацията на сделката, но и от тяхната ангажираност и внимание към клиента през цялото време! Поздравявам Ви за избора на екип от подготвени професионалисти, които са и коректни и позитивни личности! Ще препоръчвам и за в бъдеще Вашите услуги на мои приятели, познати и колеги. Желая на Вас и Вашия екип ползотворна работа, както и здраве, късмет и весело посрещане на идващите Коледни и Новогодишни празници! С уважение! д-р Иван Карабашев
ОТЗИВ ОТ д-р Иван Карабашев

Награди и отличия за постигнати успехи и принос