Димитър Митушев

Консултант, Представителство в Торонто, Канада - Димитър Митушев

Информация за контакт и професионални профили в социалните мрежи

Димитър Митушев се присъединява към екипа на Luximmo Finest Estates през 2018 година. Той завършва средното си образование в Първа английска гимназия и продължава висшето си образование в Университет за национално и световно стопанство със специалност "Финанси". Той владее английски, френски и руски език на отлично ниво.

Завършва "Финанси" и в Concordia University, Монреал, след което стартира своята кариера в Bank of Nova Scotia, където се занимава с обслужване на клиенти. Навлиза в динамичния свят на недвижимите имоти през 1998 година като брокер в Re/Max Excellence, Торонто. В продължение на 20 години развива експертизата си в областта, като за този период успява да продаде имоти на обща стойност 200 000 000 долара. Става член на Re/Max 100% Club, Re/Max President Club, Re/Max Platinum Club. Влиза и в престижната Зала на славата на Re/Max, получавайки комисиона от 1 000 000 долара за 1 година. Работи и като консултант за инвестиции в имоти ново строителство в Торонто.

Димитър Митушев е официалният представител на Luximmo Finest Estates в Канада. В своята работа той държи изключително много на над 20-годишният си професионален опит, своята отговорност, честност и постоянство. Винаги се стреми да разбира настоящия пазар и цени, да следи тенденциите и прогнозите непрекъснато.

Свободното си време той посвещава на тенис, ски и пътувания.

Награди и отличия за постигнати успехи и принос