LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Ралица Караджова

Мениджър комуникации, Главен офис, София

Информация за контакт

Единственото константно нещо е промяната.

Ралица Караджова се присъединява към екипа на LUXIMMO през 2017 година. Тя завършва средното си образование в езикова гимназия „Акад. Людмил Стоянов”, Благоевград. Висшето си образование Ралица продължава в Софийски университет „Св. Климент Охридски“, специалност „Връзки с обществеността“, а магистратура завършва в Университа Католика, Милано, специалност „Мениджмънт на луксозни стоки“. Ралица говори отлично английски език и владее италиански на много добро ниво.

Професионалният опит на Ралица е в медийната сфера – в продължение на година и половина тя е част от продуцентска компания, в която се занимава с проучвания на телевизионния пазар, аудиторни анализи, креативно писане и комуникация с клиенти.

В екипа на LUXIMMO Ралица отговаря за присъствието на компанията в социалните мрежи и традиционните медии. Занимава се с изграждането на доверие в бранда и популяризирането му сред широките публики. Ралица поддържа комуникацията с ключови клиенти на компанията.
В работата си като консултант работи предимно с купувачи в най-висок сегмент като отделя нужното внимание и време, за да открие най-подходящия имот за тях.

Ралица се старае да прилага в работата си всяка иновация в бързоразвиващия се свят на корпоративните комуникации. Подхожда отговорно към всяка задача, а опитът ѝ в медиите ѝ помага да гради бранда LUXIMMO успешно. Като млад човек Ралица инвестира време в професионалното си развитие и контакти. В личните си принципи на работа Ралица се стреми към иновативност, навременност, отговорност и личен принос.

В свободното си време Ралица чете и гледа документални филми. Друга голяма нейна страст е модата.
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти