Иван Лардев

Консултант, Главен офис STONEHARD, София

Информация за контакт и професионални профили в социалните мрежи

Иван Лардев се присъединя към екипа на Stonehard през 2016 година като мениджър на централния офис на компанията.

Той завършва средното си образование в 134-то СОУ Димчо Дебелянов, а висшето си образование продължава в Heriot-Watt University, специалност "Бизнес мениджмънт и финанси". Иван говори отлично английски език и има основни познания по иврит.

Той стартира професионалната си кариера като Accounts Payable Assistant в WPP plc (London headquarters) и работи като Field Representative в Elite Direct Advertising & Marketing. Иван прекарва стаж в Министерство на финансите – Дирекция “Държавно съкровище”, отдел “Касово управление”.

В Stonehard Иван е директор продажби и се занимава с управление, организация, мултитаскинг и обучения. Той умее бързо и ефикасно да разрешава кризисни ситуации. Иван извършва посредническа дейност между продавачи и купувачи или между наемодатели и наематели като консултант недвижими имоти. Той умело създава контакти с възложители инвеститори, с които договаря условия относно предлагане на проекти.

Иван извършва периодичен мониторинг на постъпили клиентски запитвания в базата данни на агенцията и контакт с купувачите. Благодарение на своите лидерски умения, той разпределя клиентските запитвания към консултантите, изготвя профили на купувачи, селектира имоти и изготвя конкретни предложения към тях. Иван се отнася с внимание към своите клиенти, провежда огледи с купувачи и договаря условията по сделките. Той подготвя необходимите документи във връзка с покупко-продажбата или отдаване под наем.

Водещ принцип в работата му е личното отношение към клиента. Иван е изпълнителен и постоянен в работата си и това го води към неговите успехи. Отзивчивостта и позитивността, които притежава, му помагат да печели доверието на своите клиенти и да отговаря с ентусиазъм на техните изисквания.

В свободното си време Иван обича да пътува и да бъде със семейството и приятелите си. Сред хобитата му са ски, лов, уиндсърф. Той обича да посещава културни мероприятия.


Награди и отличия за постигнати успехи и принос