LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Иван Лардев

Консултант, Главен офис STONEHARD, София

Информация за контакт
Иван Лардев се присъединя към екипа на Stonehard през 2016 година като мениджър на централния офис на компанията.

Той завършва средното си образование в 134-то СОУ Димчо Дебелянов, а висшето си образование продължава в Heriot-Watt University, специалност "Бизнес мениджмънт и финанси". Иван говори отлично английски език и има основни познания по иврит.

Той стартира професионалната си кариера като Accounts Payable Assistant в WPP plc (London headquarters) и работи като Field Representative в Elite Direct Advertising & Marketing. Иван прекарва стаж в Министерство на финансите – Дирекция “Държавно съкровище”, отдел “Касово управление”.

В Stonehard Иван е директор продажби и се занимава с управление, организация, мултитаскинг и обучения. Той умее бързо и ефикасно да разрешава кризисни ситуации. Иван извършва посредническа дейност между продавачи и купувачи или между наемодатели и наематели като консултант недвижими имоти. Той умело създава контакти с възложители инвеститори, с които договаря условия относно предлагане на проекти.

Иван извършва периодичен мониторинг на постъпили клиентски запитвания в базата данни на агенцията и контакт с купувачите. Благодарение на своите лидерски умения, той разпределя клиентските запитвания към консултантите, изготвя профили на купувачи, селектира имоти и изготвя конкретни предложения към тях. Иван се отнася с внимание към своите клиенти, провежда огледи с купувачи и договаря условията по сделките. Той подготвя необходимите документи във връзка с покупко-продажбата или отдаване под наем.

Водещ принцип в работата му е личното отношение към клиента. Иван е изпълнителен и постоянен в работата си и това го води към неговите успехи. Отзивчивостта и позитивността, които притежава, му помагат да печели доверието на своите клиенти и да отговаря с ентусиазъм на техните изисквания.

В свободното си време Иван обича да пътува и да бъде със семейството и приятелите си. Сред хобитата му са ски, лов, уиндсърф. Той обича да посещава културни мероприятия.


Награди и отличия

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти