Елена Христова

Създател на съдържание, Главен офис, София

Информация за контакт и професионални профили в социалните мрежи

Елена Христова е родена в град Исперих, но завършва средното си образование в гимназия с преподаване на чужди езици „Ал. С. Пушкин” в град Варна. Става част от креативния екип на LUXIMMO през октомври 2017 година.

Израства в креативно семейство и затова и до ден днешен обича да се занимава с ръчна изработка на бижута, танци и фотография. В периода на гимназиалните си години участва активно в детско-юношески театър „Златното ключе” в морската столица. Участва в театрални конкурси както в страната, така и на международно ниво.

След това житейският ѝ път я отвежда в НАТФИЗ, където учи в класа на проф. Боньо Лунгов Куклено изкуство - випуск 2017 година. В този период се запознава в дълбочина с изкуството, наречено театър. Това разгръща нейния потенциал и й дава нова гледна точка за литературата и киното.

Елена владее много добре английски език, благодарение на летните бригади в САЩ през последните 2 години. Обича руската култура и това е мотивацията ѝ за владеенето на руски език - участва в литературен конкурс на фонд „Русский мир”.

Елена е дейна личност, която обича движението. В свободното си време практитува йога, кара колело, пътува и си мечтае за безкрайното синьо море.

Награди и отличия за постигнати успехи и принос