Деси Палoгос

Мениджър продажби, Представителство за районите на о-в Евия и Атина, Гърция

Информация за контакт и професионални профили в социалните мрежи

Жилището е дом и начин на живот, а не помещение определяно от квадратни метри и видове стаи.

Деси Палагос работи за компанията ни от 2007 година с едно прекъсване. Тя е родом от София, но завършва основното и средното си образование в ОУ "Хр. Смирненски" гр. Хасково и в ГПЧЕ "Проф. Д-р Асен Златаров" – гр. Хасково, и владее отлично английски и немски език. Има степен Бакалавър "Музика" в СУ "Св. Климент Охридски", както и Магистър "Стопанско управление" в УНСС, като също е в процес за придобиване Магистър "Дипломация" към Пловдивски Университет.

Деси е работила като брокер недвижими имоти в "Галакси Пропърти Груп". От 2007 до 2011 е била брокер луксозни наеми към LUXIMMO, като е носител на приза "Най-добър нов офис на LUXIMMO" в отдел Наеми, където е работила с множество големи компании и организации, от които е получила отлични препоръки.

През 2011 година Деси основава собствена компания за мениджмънт на изкуства и организиране на събития, която работи и в момента и е доста успешна и лесно познаваема в България.

През 2016 година Деси се завръща в компанията ни, като са и поверени продажби и наеми на висок клас недвижими имоти. Тя е изключително добра в комуникацията с клиенти и печели доверие, което продължава с години. Личните и принципи на работа са коректност, доверие и разбиране на клиента.

Деси е усмихната и позитивна, а когато търси жилище за клиент, тя търси дом, а не помещение. Деси приема изискванията на всеки клиент като свои собствени, опитвайки се да вникне в начина на живот на клиента и това, което е важно за него. За нея ежедневната работа е много емоционална и голяма част от клиентите ѝ остават нейни приятели години, след като сделката е сключена.

В личното си време Деси пише музика за куклен театър и текстове на песни на български изпълнители. Тя обича и екстремните спортове - кара уейкборд, кайт, уиндсърф, уейксърф, уейкскейт, мотокрос.

Награди и отличия за постигнати успехи и принос