Продавате/отдавате под наем собствен имот? Доверете ни се!  

ОБЯВЕТЕ ИМОТ!

Луксозни имоти в гр. Пунта Кана, Доминикана за продажба и под наем

Тристаен апартамент

гр. Пунта Кана
Област Ла Алтаграция /  Доминикана
карта

Площ:167.48 м²

Етажност:4

Етаж:3

246 056

Тристаен апартамент

гр. Пунта Кана
Област Ла Алтаграция /  Доминикана
карта

Площ:167.48 м²

Етажност:4

Етаж:4

237 324

Тристаен апартамент

гр. Пунта Кана
Област Ла Алтаграция /  Доминикана
карта

Площ:151.29 м²

Спални:2

Етажност:4

Етаж:3

233 982

Четиристаен апартамент

гр. Пунта Кана
Област Ла Алтаграция /  Доминикана
карта

Площ:201.69 м²

Спални:3

Етажност:2

Етаж:2

318 712

Тристаен апартамент

гр. Пунта Кана
Област Ла Алтаграция /  Доминикана
карта

Площ:142.83 м²

Спални:2

Етажност:4

Етаж:1

386 078

Двустаен апартамент

гр. Пунта Кана
Област Ла Алтаграция /  Доминикана
карта

Площ:103.15 м²

Спални:1

Етажност:4

Етаж:3

261 250

Апартаменти ново строителство

гр. Пунта Кана
Област Ла Алтаграция /  Доминикана
карта

Площи:136 м² — 140 м²

Етажност:4

  178 280 – 191 673

Апартаменти ново строителство

гр. Пунта Кана
Област Ла Алтаграция /  Доминикана
карта

Площи:110 м² — 203 м²

Етажност:3

  143 951 – 192 493

Апартаменти ново строителство

гр. Пунта Кана
Област Ла Алтаграция /  Доминикана
карта

Площи:90 м² — 491 м²

Етажност:3

  188 308 – 966 648

Апартаменти ново строителство

гр. Пунта Кана
Област Ла Алтаграция /  Доминикана
карта

Площи:69 м² — 271 м²

Спални:1-3

  142 404 – 368 032