LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Инвестиционен апартамент на първа линия море до гр. Обзор

Представяме ви една отлична инвестиция: обзаведен двустаен апартамент, находящ се в комплекс дело на един от световните архитектурни дизайнери Филип Старк.
Стилен комплекс с уникално качество на строителство и забележителни дизайнерски решения: великолепни френски прозорци, откриващи фронтална гледка към морето, изчистена фасада, впечатляващи зелени площи, подземен гараж на две нива.
Жилищният комплекс се състои от четири шестетажни сгради разположени на първа линия. На огромната му територията са изградени:
4 басейна,
детски басейн,
детски площадки,
тенис кортове,
фитнес и СПА център, магазини,
кафенета, барове и ресторанти,
специални пътеки водят към плажа.
На третия етаж е разположен апартамента с площ от 80 кв.м. и е със следното разпредление: коридор, слънчева и просторна дневна с кухненска част, голяма спалня, напълно оборудвана баня с тоалетна и вана. Дневната предлага излаз към тераса, гледаща към морето и озеленения вътрешен двор на комплекса, спалнята разполага с тераса, гледаща към задния двор на сградата.
Апартаментът е изцяло обзаведен и оборуван с качествени мебели и техника.
В цената на апартамента е включено и подземно паркомясто 17 кв.м.
Пред комплекса се простира един от най-красивите и чисти плажове на Българското черноморие, а назад граничи с гора и Стара планина. Благодарение на разположението си комплекса предлага уникално съчетание от тишина, уединение, както и невероятено чист въздух, плаж и море.

Местоположение
 (абсолютно точно)

Абсолютно точно местоположение на имота/комплекса.

Снимки

За да разгледате цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля, натиснете на произволна снимка!

Желая да получа брошура, архитектурни планове и ценова листа

Попълнете формата за запитване и ще ви изпратим на имейла брошура, планове и актуална ценова листа в дигитален формат.

Абонирайте се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения

© 2007-2024 LUXIMMO™ агенция за луксозни и качествени имоти в България и чужбина.
LUXIMMO™, ЛУКС ИМОТИ™ и логотипите са запазени търговски марки на “Луксиммо” ООД за територията на България, страните от Евросъюза, Руската Федерация и др. Всяко неправомерно използване на нашите регистрирани търговски марки, словни и графични, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България и другите страни, където са запазени тези търговски марки.
“Луксиммо” ООД притежава фирмена регистрация в България под ЕИК 203012586, със седалище и адрес на управление: гр. София 1407, бул. "Черни връх" 51-Г, етаж 7 (офис сграда Realtons Place).
LUXIMMO FINEST ESTATES / “Луксиммо” ООД е част от корпоративната група компании STOYANOV ENTERPRISES.

BARNES BULGARIA

Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права.
Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на "Луксиммо" ООД.
Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемате това, моля преустановете използването на нашия сайт!