LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Луксозен двустаен апартамент под наем в сграда" Агапео"

Представяме на Вашето внимание просторен двустаен апартамент с невероятни гледки, находящ се в неповторима със своята архитектура сграда АГАПЕО, дело на строителната фирма еталон за качество в луксозното строителство - АРТЕКС. Емблематичната сграда се намира на едно от най-комуникативните места в София: на броени метри от метростанция „Младост 1“.Отличава със своята уникална архутектура и финес, луксозни общи части, контролиран достъп, видео наблюдение и жива охрана.
Жилището е разположено на девети етаж, от който се разкрива гледка към цяла София. Общата площ е 75кв. м., изложението му е североизточно. Довършено е с най- качествените материали и внимание към всеки детайл. Апартаментът е чисто нов и се отдава напълно обзаведен с висок клас електроуреди. Отоплението е с ТЕЦ, енергоспестяващи климатици ще бъдат поставени и в двете помещения. Дограмата е 5-камерна с трислоен стъклопакет. Такса поддръжка на сградата е включена в наемната цена.
Разпределение:
• антре
• дневна с трапезария и кухненски бокс
• спалня
• баня с тоалетна
• мокро помещение
• тераса
Местоположение:
Изключително благоприятен район, в непосредствена близост до главни пътни артерии, както и с максимална пътна обезпеченост. В „Младост” 1 се намират представителства на големите търговски вериги: „Билла”, „Фантастико”, „Кауфланд”, „Хит”, „Технополис”, както и множество бизнес центрове и офиси в сферата на услугите. На близки разстояния са разположени спирки на автобуси, тролейбуси и метро.

Местоположение
 (приблизително)

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Снимки

За да разгледате цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля, натиснете на произволна снимка!

Желая да получа брошура, архитектурни планове и ценова листа

Попълнете формата за запитване и ще ви изпратим на имейла брошура, планове и актуална ценова листа в дигитален формат.

Абонирайте се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения

© 2007-2024 LUXIMMO™ агенция за луксозни и качествени имоти в България и чужбина.
LUXIMMO™, ЛУКС ИМОТИ™ и логотипите са запазени търговски марки на “Луксиммо” ООД за територията на България, страните от Евросъюза, Руската Федерация и др. Всяко неправомерно използване на нашите регистрирани търговски марки, словни и графични, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България и другите страни, където са запазени тези търговски марки.
“Луксиммо” ООД притежава фирмена регистрация в България под ЕИК 203012586, със седалище и адрес на управление: гр. София 1407, бул. "Черни връх" 51-Г, етаж 7 (офис сграда Realtons Place).
LUXIMMO FINEST ESTATES / “Луксиммо” ООД е част от корпоративната група компании STOYANOV ENTERPRISES.

BARNES BULGARIA

Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права.
Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на "Луксиммо" ООД.
Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемате това, моля преустановете използването на нашия сайт!