LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Просторен апартамент в затворен комплекс с Акт 16

Жилищната сграда е разположена в близост до „Околовръстен път“ и се намира на втора линия на бул. „Симеоновско шосе“, което гарантира тишина и спокойствие. Сградата е с АКТ 16 и се състои от четири входа, общо осем жилищни етажа и сутерен. Комплексът е с контролиран достъп, затворен тип, магазин, 24-часова охрана и видеонаблюдение, покриващо периферията на сградата, входовете и достъпа до сутерена през входните рампи. Отоплението e на газ чрез индивидуално отчитане. Възможност за паркомясто.
Апартаментът заема втори етаж, с гледка към Витоша и града. Върху чиста площ от 123.49кв.м. са разпределени:
- антре
- просторна дневна с кухненски бокс и трапезария - 32.90кв.м.; излаз на тераса
- родителска спалня с прилежаща баня - 18.00кв.м. спалня
- втора спалня - 19.00кв.м.
- втора баня
- втора обща за двете спални тераса с гледка към Витоша
- склад/килер/мокро помещение
Жилищата се предават по БДС (шпакловка и замазка) с опция за завършване и обзавеждане на преференциални цени; включен в цената интериорен проект;
• Височина на таваните - 2.80м;
• Подови настилки – Циментова замазка в спални, дневни, бани, санитарни възли, коридор, антре, килер - тип „плаваща“ армирана замазка върху топлоизолационен слой;
• Стени – Външни стени тухла 25см Wienerberger-Porotherm с топлоизолация 10см, облицовка с фасадна керамика и композитни панели - оранжев еталбонд, парапети плътни от стоманобетон облицовани с HPL- плоскости FUNDERMAX. Вътрешно - мазилка и гипсова шпакловка.

Местоположение
 (приблизително)

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Снимки

За да разгледате цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля, натиснете на произволна снимка!

Желая да получа брошура, архитектурни планове и ценова листа

Попълнете формата за запитване и ще ви изпратим на имейла брошура, планове и актуална ценова листа в дигитален формат.

Абонирайте се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения

© 2007-2024 LUXIMMO™ агенция за луксозни и качествени имоти в България и чужбина.
LUXIMMO™, ЛУКС ИМОТИ™ и логотипите са запазени търговски марки на “Луксиммо” ООД за територията на България, страните от Евросъюза, Руската Федерация и др. Всяко неправомерно използване на нашите регистрирани търговски марки, словни и графични, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България и другите страни, където са запазени тези търговски марки.
“Луксиммо” ООД притежава фирмена регистрация в България под ЕИК 203012586, със седалище и адрес на управление: гр. София 1407, бул. "Черни връх" 51-Г, етаж 7 (офис сграда Realtons Place).
LUXIMMO FINEST ESTATES / “Луксиммо” ООД е част от корпоративната група компании STOYANOV ENTERPRISES.

BARNES BULGARIA

Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права.
Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на "Луксиммо" ООД.
Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемате това, моля преустановете използването на нашия сайт!