LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Двустаен апартамент в луксозен комплекс в кв. Бриз гр. Варна

Апартаментът се намира на втори жилищен етаж в изключително луксозната жилищна сграда, която притежава собствена градина и езерце.
Жилището е с площ 80 кв.м., югоизточно изложение и се състои от просторна дневна с кухненски бокс, една спалня, широко антре и санитарен възел. Отоплението е посредством два инсталирани инверторни климатици Самсунг.
Апартаментът се предлага частично обзаведен, с настилки от естествен паркет и ъглов диван. В спалнята е монтиран вграден гардероб, а банята е напълно оборудвана.
Годишната такса поддръжка на общите части в сградата и двора е 8 евро на кв.м.
Кварталът се намира се в източната част на града, непосредствено до жк „Чайка“. Това е един от най-динамично развиващите се райони в града.
Едни от най-елитните учебни заведения са концентрирани в непосредствена близост до сградата. На разположение са множество удобни автобусни линии, свързващи "Бриз" с центъра на града и летните курорти.
Морската градина и плажната ивица са на минути разстояние, а денонощният търговски комплекс "Парк Март" осигурява всички необходими удобства на живущите в района - супермаркет, ресторант, заведения за бързо хранене, панорамен кафе-бар, магазин за маркови спиртни напитки, банкови офиси, магазини за техника, аптека, химическо чистене, модерен фитнес център със сауна, соларно студио, парна баня, фризьорски и козметичен салони, детски кът и др.
Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време.

Местоположение
 (приблизително)

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Снимки

За да разгледате цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля, натиснете на произволна снимка!

Желая да получа брошура, архитектурни планове и ценова листа

Попълнете формата за запитване и ще ви изпратим на имейла брошура, планове и актуална ценова листа в дигитален формат.

Абонирайте се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения

© 2007-2024 LUXIMMO™ агенция за луксозни и качествени имоти в България и чужбина.
LUXIMMO™, ЛУКС ИМОТИ™ и логотипите са запазени търговски марки на “Луксиммо” ООД за територията на България, страните от Евросъюза, Руската Федерация и др. Всяко неправомерно използване на нашите регистрирани търговски марки, словни и графични, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България и другите страни, където са запазени тези търговски марки.
“Луксиммо” ООД притежава фирмена регистрация в България под ЕИК 203012586, със седалище и адрес на управление: гр. София 1407, бул. "Черни връх" 51-Г, етаж 7 (офис сграда Realtons Place).
LUXIMMO FINEST ESTATES / “Луксиммо” ООД е част от корпоративната група компании STOYANOV ENTERPRISES.

BARNES BULGARIA

Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права.
Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на "Луксиммо" ООД.
Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемате това, моля преустановете използването на нашия сайт!