LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Тристаен апартамент "Шанел" в Морската градина

Една възможност да наемете тристаен апартамент с уникална локация, само на стотина метра от морския бряг, закътан сред красива растителност, спокойствие и тишина, които предлага Морската Градина на Варна.
Парковата среда с множество алеи, кътове за спорт, отдих и разходка привличат през уикендите хиляди варненци, които в стремежа си да избягат от натовареното ежедневие и натрупаната умора от работната седмица, търсят спокойствието, чистия въздух и красивата зеленина в Морската градина!
Представете си сега, че това, което е достъпно за хората през почивните дни, е ваше ежедневие. Представете си, че живеете в райско кътче, едновременно близо като разстояние до центъра и в същото време изолирано от натоварващия трафик на града, с приказна морска панорама, кристално чист въздух и много зеленина.
Сградата, от която е част апартаментът, е завършена през април 2007 година и в района около нея са разположени само кокетни, бутикови хотели и вили. Към комплекса принадлежи голяма, прекрасно поддържана частна градина и паркинг. Имотът има панорамна гледка към морето, а до плажа са само 100 метра. Сградата е разположена в самата Морска градина, където можете да се разхождате, да карате велосипед, да спортувате или просто да си почивате. Преминавайки през парка можете да достигнете до центъра на града. На 200 метра от сградата се намира търговски център със супермаркет, ресторант, фитнес център, фризьорски салон, аптека, банка, детски кът и бутици.

Местоположение
 (приблизително)

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Снимки

За да разгледате цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля, натиснете на произволна снимка!

Желая да получа брошура, архитектурни планове и ценова листа

Попълнете формата за запитване и ще ви изпратим на имейла брошура, планове и актуална ценова листа в дигитален формат.

Абонирайте се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения

© 2007-2024 LUXIMMO™ агенция за луксозни и качествени имоти в България и чужбина.
LUXIMMO™, ЛУКС ИМОТИ™ и логотипите са запазени търговски марки на “Луксиммо” ООД за територията на България, страните от Евросъюза, Руската Федерация и др. Всяко неправомерно използване на нашите регистрирани търговски марки, словни и графични, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България и другите страни, където са запазени тези търговски марки.
“Луксиммо” ООД притежава фирмена регистрация в България под ЕИК 203012586, със седалище и адрес на управление: гр. София 1407, бул. "Черни връх" 51-Г, етаж 7 (офис сграда Realtons Place).
LUXIMMO FINEST ESTATES / “Луксиммо” ООД е част от корпоративната група компании STOYANOV ENTERPRISES.

BARNES BULGARIA

Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права.
Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на "Луксиммо" ООД.
Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемате това, моля преустановете използването на нашия сайт!