LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Апартамент под наем в центъра на Варна

Представяме на Вашето внимание светъл апартамент с 2 спални в централната част на Варна. Жилището се намира на метри от Морската градина и градския плаж, близо до хотел Черно море .
Апартаментът е с площ от 90 кв.м. Намира се на първи етаж над магазини в тухлена сграда. Разпределението на апартамента включва: входно антре,всекидневна с кухненска част, баня с тоалетна, дрешник, две спални и две тераси. Имотът се отдава под наем напълно обзаведен и оборудван и всичко необходимо за едно домакинство.
Минимален срок на наемане е 1 година.
В близост до имота има автобусна спирка, градски транспорт и жп гара. Районът се характеризира още с наличие на аптека, банка, болница, детска градина, детска площадка, кметство, музей, полицейски участък, поща, университет, училище и църква. В допълнение, за комфорт и развлечение на ваше разположение наблизо ще намерите бар, детски парти център, дискотека, игрална зала, казино, кафене, кино, ресторант, спортен терен, театър, фризьорски салон, химическо чистене и супермаркет/хипермаркет, както и парк.
Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.
Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота.

Местоположение
 (приблизително)

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Снимки

За да разгледате цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля, натиснете на произволна снимка!

Желая да получа брошура, архитектурни планове и ценова листа

Попълнете формата за запитване и ще ви изпратим на имейла брошура, планове и актуална ценова листа в дигитален формат.

Абонирайте се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения

© 2007-2024 LUXIMMO™ агенция за луксозни и качествени имоти в България и чужбина.
LUXIMMO™, ЛУКС ИМОТИ™ и логотипите са запазени търговски марки на “Луксиммо” ООД за територията на България, страните от Евросъюза, Руската Федерация и др. Всяко неправомерно използване на нашите регистрирани търговски марки, словни и графични, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България и другите страни, където са запазени тези търговски марки.
“Луксиммо” ООД притежава фирмена регистрация в България под ЕИК 203012586, със седалище и адрес на управление: гр. София 1407, бул. "Черни връх" 51-Г, етаж 7 (офис сграда Realtons Place).
LUXIMMO FINEST ESTATES / “Луксиммо” ООД е част от корпоративната група компании STOYANOV ENTERPRISES.

BARNES BULGARIA

Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права.
Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на "Луксиммо" ООД.
Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемате това, моля преустановете използването на нашия сайт!