LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Атрактивен офис в кв. Лозенец

Елегантен офис с чудесно местоположение в долната част на кв. Лозенец. Имотът е след основен ремонт и е част от малка кооперация от 1970 г., която е изцяло санирана. Достъпът до важни точки може да се извършва посредством бул. „Черни връх”, бул. „Джеймс Баучер”, бул. „Христо Смирненски”. С приятна градска разходка се достига до офиси в сферата на услугите и комуникациите, банкови представителства, институции. В съседство са ул. „Милин камък”, бул. „Свети Наум”. На близки разстояния се намират Park Center Sofia, метростанция „Европейски съюз”, хотел „Хемус”.
Отоплението се осъществява чрез климатична инсталация.
Имотът заема висок партерен етаж от общо триетажната сграда. Изложението е изток/запад/юг. От имота се открива гледка към улица и вътрешен двор.
Състои се от:
• антре
• пет помещения, като две от тях са обединени
• два склада по 10 кв.м, които са на нивото на улицата
• тераси с излаз от всички помещения
Офисът се предлага след основен ремонт и е луксозно завършен:
• стени: латекс
• подови настилки: гранитогрес и ламинат
• ПВЦ дограма
• напълно обзаведени бани с тоалетни
• окабеляване за интернет, кабелна и СОТ
• LED осветление
• окачени тавани
• интериорни врати МДФ фурнир
• външна метална врата с четиристранно заключване
Обзавеждането и оборудването се предоставя по избор на бъдещите наематели, съобразно тяхната дейност и предпочитания.
Офисът се намира в представителен район с бързи комуникации с всички точки от града.

Местоположение
 (приблизително)

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Снимки

За да разгледате цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля, натиснете на произволна снимка!

Желая да получа брошура, архитектурни планове и ценова листа

Попълнете формата за запитване и ще ви изпратим на имейла брошура, планове и актуална ценова листа в дигитален формат.

Абонирайте се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения

© 2007-2024 LUXIMMO™ агенция за луксозни и качествени имоти в България и чужбина.
LUXIMMO™, ЛУКС ИМОТИ™ и логотипите са запазени търговски марки на “Луксиммо” ООД за територията на България, страните от Евросъюза, Руската Федерация и др. Всяко неправомерно използване на нашите регистрирани търговски марки, словни и графични, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България и другите страни, където са запазени тези търговски марки.
“Луксиммо” ООД притежава фирмена регистрация в България под ЕИК 203012586, със седалище и адрес на управление: гр. София 1407, бул. "Черни връх" 51-Г, етаж 7 (офис сграда Realtons Place).
LUXIMMO FINEST ESTATES / “Луксиммо” ООД е част от корпоративната група компании STOYANOV ENTERPRISES.

BARNES BULGARIA

Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права.
Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на "Луксиммо" ООД.
Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемате това, моля преустановете използването на нашия сайт!