LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Светъл апартамент с красива гледка към Витоша

Офертната цена на имота е без включен ДДС
Представяме ви жилище, което ще ви впечатли не само с добрата си локация, но и с висок клас довършителни работи, уютен и светъл интериор и просторни стаи.
Детайли:
Вид на имота: Тристаен апартамент;
Квадратура на етаж: 112.08 кв.м., РЗП: 93.01кв.м.;
Сграда: Модерна жилищна сграда с добре поддържани общи части;
Локация: кв. Витоша, в близост до парк Борисова градина;
Година на строителство: 2017 година;
Етаж: 5/7;
Разпределение: Антре, хол с кухненски бокс, две спални, баня+тоалетна;
Отопление: ТЕЦ, климатици;
Изложение на имота: Юг;
Мебели: Обзаведен; Напълно обзаведена и оборудвана кухня с миялна машина Gorenje, готварска печка с вградена фурна Electrolux, хладилник AEG; кухненски шкафове с механизъм за плавно затваряне;
Подземно паркомясто: Възможност за закупуване на цена от 11 000 евро с вкл. ДДС;
Предимства на имота:
Районът е един от най-жизнените и атрактивни в София и предоставя удобства като автобусни спирки (линии 88, 94, 102), детски градини, училища, университети, медицински заведения, супермаркети, търговски центрове. Удобен достъп до метрото предоставя намиращата се на около 15 мин пеша спирка „Г.М. Димитров“.
Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Местоположение
 (приблизително)

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Снимки

За да разгледате цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля, натиснете на произволна снимка!

Желая да получа брошура, архитектурни планове и ценова листа

Попълнете формата за запитване и ще ви изпратим на имейла брошура, планове и актуална ценова листа в дигитален формат.

Абонирайте се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения

© 2007-2024 LUXIMMO™ агенция за луксозни и качествени имоти в България и чужбина.
LUXIMMO™, ЛУКС ИМОТИ™ и логотипите са запазени търговски марки на “Луксиммо” ООД за територията на България, страните от Евросъюза, Руската Федерация и др. Всяко неправомерно използване на нашите регистрирани търговски марки, словни и графични, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България и другите страни, където са запазени тези търговски марки.
“Луксиммо” ООД притежава фирмена регистрация в България под ЕИК 203012586, със седалище и адрес на управление: гр. София 1407, бул. "Черни връх" 51-Г, етаж 7 (офис сграда Realtons Place).
LUXIMMO FINEST ESTATES / “Луксиммо” ООД е част от корпоративната група компании STOYANOV ENTERPRISES.

BARNES BULGARIA

Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права.
Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на "Луксиммо" ООД.
Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемате това, моля преустановете използването на нашия сайт!