LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Обзаведен двустаен апартамент в центъра на София

Предлагаме на вашето внимание напълно обзаведен двустаен апартамент с площ 75 кв.м в центъра на София до пл. Руски Паметник. Апартаментът се намира на трети етаж в жилищна кооперация от 1965 година. Жилището се състои от хол с тераса, голяма спалня, отделна кухня с тераса, баня, отделна тоалетна. Апартаментът е напълно обзаведен и ще бъде оборудван със всичко необходима по желание на наемателя. Отоплението се осъществява посредством тец. Жилището се намира на тихо но същевереммено комуникативно място.
Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.
Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.
Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги.

Местоположение
 (приблизително)

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Снимки

За да разгледате цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля, натиснете на произволна снимка!

Желая да получа брошура, архитектурни планове и ценова листа

Попълнете формата за запитване и ще ви изпратим на имейла брошура, планове и актуална ценова листа в дигитален формат.

Абонирайте се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения

© 2007-2024 LUXIMMO™ агенция за луксозни и качествени имоти в България и чужбина.
LUXIMMO™, ЛУКС ИМОТИ™ и логотипите са запазени търговски марки на “Луксиммо” ООД за територията на България, страните от Евросъюза, Руската Федерация и др. Всяко неправомерно използване на нашите регистрирани търговски марки, словни и графични, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България и другите страни, където са запазени тези търговски марки.
“Луксиммо” ООД притежава фирмена регистрация в България под ЕИК 203012586, със седалище и адрес на управление: гр. София 1407, бул. "Черни връх" 51-Г, етаж 7 (офис сграда Realtons Place).
LUXIMMO FINEST ESTATES / “Луксиммо” ООД е част от корпоративната група компании STOYANOV ENTERPRISES.

BARNES BULGARIA

Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права.
Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на "Луксиммо" ООД.
Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемате това, моля преустановете използването на нашия сайт!