LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Новопостроена къща на две нива на 12 км от Габрово

Имаме удоволствието да представим на Вашето внимание новопостроена двуетажна къща в красиво балканско селце. Населеното място е разположено в полите на Средна Стара планина и през него преминава р. Дряновска. То се намира на 12 км от Габрово, на 12 от Дряново и на 5 км от голямото и добре развито село Царева Ливада. В Царева Ливада има кметство, целодневна детска градина, магазини и заведения.
Имотът е на две нива по 76 кв.м. , като вътрешни стълби свързват етажите. На първо ниво намира просторна всекидневна , кухня с трапезария, баня с тоалетна и една спалня. Втория етаж, разполага с две спални и просторна тераса с красиви гледки към Балкана. Имота има и маза. Стаите са просторни и светли. Къщата е в напълно обзаведена в отлично състояние. Отоплението е с локално парно и е готова за нанасяне веднага. До нея има и голям навес, който е пригоден за паркиране на два автомобила.
Градината към имота е с големина 1440 кв.м. В двора има достатъчно място за барбекю, кът за отдих, а защо не и за стационарен басейн. Има възможност за много пристройки и подобрения.
Имотът е достъпен целогодишно. Всички комуникации са налични.
Едно наистина отлично предложение сред чистата и красива природа на Стара планина.
В района има много исторически и природни забележителности, които заедно с уникалната природа на Балкана привличат много туристи от близки и далечни дестинации.
Малкото селце е се намира на 12 км. от гр. Габрово, по стария път за Царева ливада.

Местоположение
 (приблизително)

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Снимки

За да разгледате цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля, натиснете на произволна снимка!

Желая да получа брошура, архитектурни планове и ценова листа

Попълнете формата за запитване и ще ви изпратим на имейла брошура, планове и актуална ценова листа в дигитален формат.

Абонирайте се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения

© 2007-2024 LUXIMMO™ агенция за луксозни и качествени имоти в България и чужбина.
LUXIMMO™, ЛУКС ИМОТИ™ и логотипите са запазени търговски марки на “Луксиммо” ООД за територията на България, страните от Евросъюза, Руската Федерация и др. Всяко неправомерно използване на нашите регистрирани търговски марки, словни и графични, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България и другите страни, където са запазени тези търговски марки.
“Луксиммо” ООД притежава фирмена регистрация в България под ЕИК 203012586, със седалище и адрес на управление: гр. София 1407, бул. "Черни връх" 51-Г, етаж 7 (офис сграда Realtons Place).
LUXIMMO FINEST ESTATES / “Луксиммо” ООД е част от корпоративната група компании STOYANOV ENTERPRISES.

BARNES BULGARIA

Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права.
Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на "Луксиммо" ООД.
Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемате това, моля преустановете използването на нашия сайт!