LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Чудесна градска къща на ул. "Цар Асен"

Реновирана къща в идеалния център на София на тихата улица „Цар Асен”. Имотът e строен през 30-те години на миналия век и се намира в елегантната централна част на града, в близост до емблематични точки като НДК, бул. „Витоша”, бул. „Патриарх Евтимий”, популярното кръстовище „Петте Кьошета”, бул. „Христо Ботев”. Районът е с отлично изградена инфраструктура, която непрестанно се модернизира, очаква се изгражането на нова метростанция, която ще бъде част от третия лъч от Софийското метро. На крачки са разположени метростанция „НДК”, спирки на тролеи и трамваи, бизнес сгради, държавни учреждения, множество бутикови магазини, хотели, популярни заведения и ресторанти. Къщата се намира в тих вътрешен двор. Отоплението е на ТЕЦ, поставени са и климатици.
Поради престижната локация и представителната визия, имотът е подходящ за посолство, банково представителство, фирмена сграда, ресторант, детска градина и други възможности.
Имотът е с удобно разпределение като има възможност за трансформации и разнообразно ситуиране на вътрешното пространство. Състои от:
Двор (600 кв.м)
• вътрешен тих двор с каменна настилка
Сутерен: Архитектурен план сутерен
• складови помещения
• абонатна станция
• видеонаблюдение
• тоалетна
• кухненско помещение
Първи етаж: Архитектурен план етаж 1
Чиста застроена площ от 147 кв.м, част от помещенията са с тераси.

Местоположение
 (приблизително)

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Снимки

За да разгледате цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля, натиснете на произволна снимка!

Желая да получа брошура, архитектурни планове и ценова листа

Попълнете формата за запитване и ще ви изпратим на имейла брошура, планове и актуална ценова листа в дигитален формат.

Абонирайте се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения

© 2007-2024 LUXIMMO™ агенция за луксозни и качествени имоти в България и чужбина.
LUXIMMO™, ЛУКС ИМОТИ™ и логотипите са запазени търговски марки на “Луксиммо” ООД за територията на България, страните от Евросъюза, Руската Федерация и др. Всяко неправомерно използване на нашите регистрирани търговски марки, словни и графични, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България и другите страни, където са запазени тези търговски марки.
“Луксиммо” ООД притежава фирмена регистрация в България под ЕИК 203012586, със седалище и адрес на управление: гр. София 1407, бул. "Черни връх" 51-Г, етаж 7 (офис сграда Realtons Place).
LUXIMMO FINEST ESTATES / “Луксиммо” ООД е част от корпоративната група компании STOYANOV ENTERPRISES.

BARNES BULGARIA

Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права.
Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на "Луксиммо" ООД.
Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемате това, моля преустановете използването на нашия сайт!