ЦЕНОВА ЛИСТА

Общо 24 имота: 15 продадени, 0 резервирани, 9 свободни

#ТипПлощ (м²)СтатусАрх. схема
# 5Четиристаен - три спални176.54 ПРОДАДЕН
Разпределение: обща площ 176.54 кв.м. (нетна площ 160.20 кв.м.).
# 10Тристаен - две спални130.45 ПРОДАДЕН
Разпределение: обща площ 130.45 кв.м. (нетна площ 119.02 кв.м.).