Офис Luximmo South Park беше открит официално

LUXIMMO

04.07.2019

Най-новият офис на Luximmo Finest Estates отвори врати. Luximmo South Park, разположен на бул. "Арсеналски" №121, беше официално открит на 02.07 със стилен прием, даден от директорите на офиса Стефка Славчева и Лъчезар Георгиев.

По техни думи Luximmo Finest Estates е тяхната сбъдната мечта - да създадат едно пространство, в което клиентите да се чувстват добре и да получат безкомпромисното обслужване, което Luximmo налага като свой стандарт вече толкова години.

На партито присъстваха инж. Красимир Шалев от инвеститорска компания Бигла 3, Росен Добрев от Decor Center, дизайнери, архитекти, адвокати и други собственици на успешни бизнеси, които са дългогодишни клиенти и партньори на Luximmo Finest Estates.

Стефка Славчева, Лъчезар Георгиев и целият им професионален екип от консултанти Ви очакват в непринудената обстановка на офис South Park за чаша кафе и приятен разговор на тема имоти.

Заповядайте!

Публикуваната статия е превод/ преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с LUXIMMO, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти